Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Νόβακ Τζόκοβιτς για το πρόβλημα στον καρπό: «Θα είμαι έτοιμος για το Australian Open»

Νόβακ Τζόκοβιτς για το πρόβλημα στον καρπό: «Θα είμαι έτοιμος για το Australian Open»
Reuters

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στον καρπό του, κάτι που φάνηκε και στα ματς του United Cup. Παρόλα αυτά, ο Σέρβος κορυφαίος τενίστας δεν φαίνεται να ανησυχεί ενόψει Australian Open.

Έχω χρόνο για να είμαι στη σωστή κατάσταση στο Australian Open και αυτό είναι που έχει σημασία αυτή τη στιγμή”, είπε ο Νόβακ Τζόκοβιτς στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα από τον Άλεξ Ντε Μινόρ στο Περθ, για το United Cup.

Νομίζω ότι θα είμαι εντάξει, για να είμαι ειλικρινής. Το πρόβλημα με επηρέασε στο σερβίς και στο forehand, αλλά δεν θέλω να μιλήσω πολύ γι’ αυτό και να πάρω κάτι από τη νίκη του Ντε Μινόρ. Ήταν πολύ σταθερός και συγχαρητήρια στην ομάδα της Αυστραλίας” τόνισε ο κορυφαίος τενίστας.

Έχω βρεθεί σε αυτή την κατάσταση πολλές φορές και ξέρω τι πρέπει να κάνω με την ομάδα μου για να είμαι έτοιμος. Κανείς, βέβαια, δεν ξέρει τι θα γίνει. Τα δύο από τα τρία τελευταία χρόνια ήμουν τραυματίας πριν το Australian Open και κατάφερα και το κέρδισα. Ελπίζω να μην είμαι τραυματίας φέτος και πάνω σε αυτό θα δουλέψουμε, να είμαι στη σωστή κατάσταση για να μπορέσω να παλέψω στο υψηλότερο επίπεδο σε όλο το Australian Open” επισήμανε ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις