Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Νόβακ Τζόκοβιτς: Η ενόχληση του και οι αποκαλύψεις για τον τραυματισμό του

Νόβακ Τζόκοβιτς: Η ενόχληση του και οι αποκαλύψεις για τον τραυματισμό του

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του Australian Open, τόνισε ότι θα προχωρήσει σε αποκαλύψεις σχετικά με τον τραυματισμό του.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και δεν έκρυψε την ενόχλησή του για όσα ακούγονται για τον τραυματισμό του.

Ο Σέρβος πρωταθλητής τόνισε ότι θα προχωρήσει σε αποκαλύψεις σχετικά με το τι πέρασε για να αγωνιστεί στο Australian Open

“Σκεφτόμουν αν πρέπει να δημοσιεύσω κάτι για τον τραυματισμό και είπα στον εαυτό μου ότι θα το κάνω, το θέλω. Θα μπω σε λεπτομέρειες και θα δημοσιεύσω φωτογραφίες στα social media για όλα όσα πέρασα.

Δεν θέλω να ακούγομαι μίζερος, διότι κέρδισα το τρόπαιο. Αλλά πριν δύο χρόνια συνέβη κάτι παρόμοιο και άνθρωποι το αμφισβητούν ακόμα και τώρα, λένε διάφορα πράγματα, κοροϊδεύουν κλπ. Νιώθω ότι πρέπει να δείχνω και να αποδεικνύω συγκεκριμένα πράγματα. Όχι τόσο για εκείνους, αλλά για εμένα – κάποια σχόλια με ενοχλούν. Θα μάθετε τα πάντα σε μερικές μέρες”, τόνισε ο Τζόκοβιτς.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις προπονήσεις που δεν έκανε λόγω τραυματισμού: “Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους, έπρεπε να διαχειριστώ τον τραυματισμό με συγκεκριμένο τρόπο για να είμαι έτοιμος για το επόμενο ματς.

Αν ήταν κάτι ασήμαντο θα έκανα προπόνηση, σωστά; Υπήρχαν πράγματα που θα ήθελα να δουλέψω στην προπόνηση, έστω και για μισή ώρα, για παράδειγμα την τακτική για τον επόμενο αντίπαλο. Ήθελα να προπονηθώ τις τελευταίες 4-5 μέρες, αλλά δεν με άφησε η ομάδα μου”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις