Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Νόβακ Τζόκοβιτς: Θα αγωνιστεί κανονικά στο Μόντε Κάρλο

Νόβακ Τζόκοβιτς: Θα αγωνιστεί κανονικά στο Μόντε Κάρλο
Reuters

Μετά από το φιάσκο του Australian Open και την απόσυρσή του -τελικά- από τα τουρνουά των ΗΠΑ, ο Νόβακ Τζόκοβιτς ετοιμάζεται να… πιάσει και πάλι ρακέτα, για αγώνα.

Ο ανεμβολίαστος, Νόβακ Τζόκοβιτς, ετοιμάζεται να πάρει μέρος στη 2η φετινή του διοργάνωση μετά από εκείνη στο Ντουμπάι. Ο Σέρβος τενίστας ενημέρωσε για τη συμμετοχή του στο πρώτο 1000άρι στη χωμάτινη σεζόν, στο Μόντε Κάρλο.

Από την πλευρά τους, οι διοργανωτές αναφέρθηκαν στη χαλάρωση των μέτρων προστασίας για τον κορονοϊό και πως δεν απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού για την είσοδο στο τουρνουά το οποίο θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 9-17 Απριλίου

Η χαλάρωση των μέτρων υγείας που ανακοίνωσε η γαλλική κυβέρνηση και θα ισχύσει από τις 14 Μαρτίου μας δίνει τη δυνατότητα να σας ενημερώσουμε ότι: Δεν απαιτείται κάρτα εμβολιασμού για την πρόσβαση στο Rolex Monte-Carlo Masters 2022, ενώ και η χρήση μάσκας θα συνιστάται μόνο σε ορισμένες ζώνες του τουρνουά, οι οποίες θα υποδεικνύονται εκείνη τη στιγμή. Αυτά τα μέτρα υπόκεινται σε οποιεσδήποτε αλλαγές στη νομοθεσία μέχρι τις 17 Απριλίου 2022”, ανέφερε η ανακοίνωση.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα πάρει μέρος για 15η φορά στο τουρνουά του Μόντε Κάρλο το οποίο έχει κατακτήσει 2 φορές (2013, 2015). Στη λίστα των συμμετεχόντων υπάρχει το όνομα του Ράφα Ναδάλ και του κάτοχου του τίτλου, Στέφανου Τσιτσιπά.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rolex Monte-Carlo Masters (@rolexmontecarlomasters)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις