Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ντάνι Άλβες: Η δύσκολη πρώτη του νύχτα στη φυλακή

Ντάνι Άλβες: Η δύσκολη πρώτη του νύχτα στη φυλακή
Reuters

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο Ντάνι Άλβες είχε μια πολύ δύσκολη νύχτα στη φυλακή Brians 1 της Βαρκελώνης.

Ο Ντάνι Άλβες βρίσκεται πλέον πίσω από τα… σίδερα της φυλακής, έπειτα από καταγγελία 23χρονης κοπέλας, για σεξουαλική κακοποίηση από τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή -σε νυχτερινό μαγαζί της Βαρκελώνης- και θα παραμείνει εκεί μέχρι τη δίκη, δίχως να έχει το δικαίωμα να αφεθεί ελεύθερος μέσω εγγύησης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ισπανικό «La Vanguardia», ο 39χρονος Βραζιλιάνος ήταν πολύ πιεσμένος και απόμακρος στην πρώτη του νύχτα στη φυλακή, ενώ δεν αντάλλαξε κουβέντα με κανέναν. Όσες φορές χρειάστηκε να μιλήσει σε κάποιον φύλακα, το έκανε χαμηλόφωνα.

Μάλιστα, φαίνεται πως αρνήθηκε να φάει το οτιδήποτε (από τον δίσκο με το φαγητό που του πήγαν άγγιξε μόνο το φρούτο) και δεν χρησιμοποίησε καν την τηλεφωνική κλήση που είχε δικαίωμα να κάνει, καθώς φαίνεται δεν θυμόταν απέξω το τηλέφωνο κάποιου συγγενικού προσώπου ή φίλου.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ αρνήθηκε να πάρει υπνωτικό χάπι για να κοιμηθεί γρήγορα. Να αναφέρουμε ότι για λόγους ασφαλείας, ο Ντάνι Άλβες δεν έχει συγκάτοικο. Το κελί του είχε μέσα κρεβάτι, τραπέζι, τουαλέτα και ντουζ.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, που πρν από ένα μήνα αγωνίστηκε στο Μουντιάλ του Κατάρ, κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης από 4 έως 12 χρόνια, αν κριθεί ένοχος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις