Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Ντάνι Άλβες: Η συγγνώμη του Τσάβι στα θύματα σεξουαλικής βίας

Ντάνι Άλβες: Η συγγνώμη του Τσάβι στα θύματα σεξουαλικής βίας

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, θέλησε να ζητήσει συγγνώμη για τις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα, με τις οποίες φάνηκε να βρίσκεται στο πλευρό του πρώην συμπαίκτη του Ντάνι Άλβες.

Ο Ντάνι Άλβες βρίσκεται υπό κράτηση από την Πέμπτη μετά από καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση, με τον Τσάβι να δηλώνει πριν λίγες ημέρες «έκπληκτος και σοκαρισμένος» από τις κατηγορίες.

«Νιώθω πολύ άσχημα για αυτόν», είχε πει προγενέστερα ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, χωρίς να αναφερθεί στο φερόμενο θύμα.

«Αυτό που ήθελα να πω για τον Ντάνι Αλβες, παρερμηνεύθηκε. Ισως δεν ήμουν αρκετά συγκεκριμένος με τα λόγια μου και είναι σημαντικό να εξηγήσω τι εννοούσα», τόνισε ο Τσάβι χθες (22/1) και πρόσθεσε: «Είναι ένα πολύ λεπτό θέμα και ξέχασα να αναφέρω τα θύματα. Πρέπει να καταδικάσουμε όλα αυτά τα είδη πράξεων, είτε ήταν ο Ντάνι, είτε κάποιος άλλος που τις διέπραξε. Ζητώ συγγνώμη από το θύμα και από τα θύματα».

Υπενθυμίζεται, ότι η διοίκηση της μεξικανικής Πούμας, όπου αγωνιζόταν ο Αλβες, έλυσε άμεσα το συμβόλαιο του 39χρονου Βραζιλιάνου, ο οποίος συνελήφθη, αφού δικαστής διέταξε να κρατηθεί χωρίς εγγύηση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις