Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ντάνι Άλβες: Ξεκίνησε η δίκη του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή στη Βαρκελώνη

Ντάνι Άλβες: Ξεκίνησε η δίκη του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή στη Βαρκελώνη
Reuters

Ο Ντάνι Άλβες παραμένει υπό κράτηση από τον Ιανουάριο του 2023 μετά την καταγγελία από το φερόμενο ως θύμα, πως στις 31 Δεκεμβρίου του 2022 την βίασε στην τουαλέτα νυχτερινού κλαμπ στην Βαρκελώνη.

Η δίκη του Βραζιλιάνου σταρ του ποδοσφαίρου, Ντάνι Άλβες, ο οποίος κατηγορείται από νεαρή γυναίκα ότι τη βίασε σε νυχτερινό κέντρο το Δεκέμβριο του 2022, άρχισε σήμερα στο δικαστήριο της Βαρκελώνης.

Ο 40χρονος πρώην παίκτης των Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος έχει φορέσει 126 φορές τη φανέλα της εθνικής Βραζιλίας, βρίσκεται υπό κράτηση από τον Ιανουάριο του 2023 σε φυλακή κοντά στην Βαρκελώνη.

Εφόσον κριθεί ένοχος, ο Ντάνι Άλβες κινδυνεύει με φυλάκιση 9 ως 12 ετών.

Η θέση του Άλβες είναι αρκετά δύσκολη, καθώς άλλαξε αρκετές φορές την κατάθεσή του. Αρχικά υποστήριζε πως δεν γνώριζε καν την κοπέλα, στη συνέχεια πως του έκανε μόνο στοματικό έρωτα, ενώ όταν αποδείχτηκε πως έγινε σεξουαλική πράξη, ισχυρίστηκε πως όλα έγιναν με τη συναίνεσή της.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή δικαιολόγησε αυτή την αλλαγή στις καταθέσεις του Βραζιλιάνου, τονίζοντας πως ήταν μια απέλπιδα προσπάθεια να σώσει τον γάμο του με την Τζοάνα Σανθ.

Προσπάθησα να αντιδράσω, αλλά ήταν πολύ πιο δυνατός από μένα” έχει αναφέρει το φερόμενο θύμα, καταρρίπτοντας κάθε ισχυρισμό του ποδοσφαιριστή για συναινετική συνεύρεση. Η πλευρά της έχει απορρίψει κάθε προσπάθεια από μέρους των εκπροσώπων του ποδοσφαιριστή για εξωδικαστικό συμβιβασμό.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπάρχει, σήμερα (05.02.2024) αύριο και την Τετάρτη θα καταθέσουν ως μάρτυρες 28 άτομα, ανάμεσά τους και η σύζυγος του Ντάνι Άλβες, Τζοάνα Σανθ.

Αν και για τη δίκη έχουν διαπιστευτεί 270 δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο (!). Η ακροαματική διαδικασία που θα γίνει με το φερόμενο ως θύμα, όμως, αποφασίστηκε να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών για την προστασία της.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις