Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ντάνι Άλβες: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι παράδειγμα για όλους μας»

Ντάνι Άλβες: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι παράδειγμα για όλους μας»
Reuters

Ο Ντάνι Άλβες σε συνέντευξη που παραχώρησε,  μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τονίζοντας ότι είναι παράδειγμα για όλους.

Το εγκώμιο του Κριστιάνο Ρονάλντο έπλεξε ο Ντάνι Άλβες σε πρόσφατη συνέντευξη του. Ο 39χρονος Βραζιλιάνος έχει δώσει πολλές μάχες απέναντι στον Κριστιάνο Ρονάλντο όταν αγωνιζόταν με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και ο Πορτογάλος με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το γεγονός αυτό δεν εμπόδισε τον Ντάνι Άλβες να σταθεί στην αξία του Κριστιάνο Ρονάλντο, κάτι που όπως επεσήμανε είχε την ευκαιρία να το εκμυστηρευτεί  και κατ΄ιδίαν στον Πορτογάλο αστέρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι δηλώσεις του Ντάνι Άλβες

«Μου αρέσει ο Κριστιάνο. Τώρα που δεν είμαστε πια σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, γιατί αλλιώς δεν μπορείς να μιλήσεις, αλλά τώρα που δεν είμαι πια εκεί, μπορώ να μιλήσω. Ο Κριστιάνο είναι παράδειγμα για όλους μας. Ακόμη και όταν δεν έχεις τόσα πολλά προσόντα, με σκληρή δουλειά μπορούμε να ανταγωνισθούμε και τους καλύτερους. Έδωσε το παράδειγμα. Τον σέβομαι πολύ και τον σεβόμουν κι όταν έπαιζα απέναντί του. Και είχα την ευκαιρία να του το πω».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις