Σάββατο, 25 Μαΐ
28oC Αθήνα

Ντάνι Άλβες: «Παραδέχθηκε για πρώτη φορά ότι υπήρξε ερωτική επαφή με την 23χρονη κοπέλα» αναφέρουν στην Ισπανία

Ντάνι Άλβες: «Παραδέχθηκε για πρώτη φορά ότι υπήρξε ερωτική επαφή με την 23χρονη κοπέλα» αναφέρουν στην Ισπανία
Reuters

Ο Ντάνι Άλβες κρατείται σε φυλακή, κατηγορούμενος για σεξουαλική επίθεση σε μια 23χρονη γυναίκα και οι Ισπανοί αποκαλύπτουν ότι παραδέχθηκε για πρώτη φορά ότι υπήρξε ερωτική επαφή με την συγκεκριμένη γυναίκα, σε νυχτερινό κέντρο στην Βαρκελώνη.

Ο Ντάνι Άλβες έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις στις καταθέσεις του, κάτι που φέρεται να έκανε και πάλι την Τετάρτη (8/2). Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ισπανικού τηλεοπτικού δικτύου, «Antena 3», ο Βραζιλιάνος μίλησε για τα όσα έγιναν με το φερόμενο θύμα σε νυχτερινό μαγαζί της Βαρκελώνης, παραδέχθηκε ότι υπήρξε ερωτική επαφή με την 23χρονη, ωστόσο τόνισε πώς υπήρξε συναίνεση και ότι δεν προσπάθησε σε καμία περίπτωση να τη βιάσει.

Θυμίζουμε ότι αρχικά, ο Ντάνι Άλβες είχε αναφέρει πως δεν γνώριζε την 23χρονη, στη συνέχεια δήλωσε πως υπήρξε κάτι και στην τρίτη εκδοχή υποστήριξε πώς υπήρξε στοματικός έρωτας.

Την ίδια στιγμή, το ισπανικό δικαστήριο ζητά την παραμονή του Ντάνι Άλβες στη φυλακή, μιας και δεν έχει αποδειχθεί η αθωότητά του, ενώ υπάρχουν και φόβοι φυγής του από τη χώρα, σε περίπτωση που αφεθεί ελεύθερος.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις