Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Νταντσένκο – ΑΕΚ: Νέα στοιχεία για τον τραγικό θάνατο της συζύγου του σε τροχαίο

Νταντσένκο – ΑΕΚ: Νέα στοιχεία για τον τραγικό θάνατο της συζύγου του σε τροχαίο

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έγιναν γνωστές από την Ουκρανία για τον τραγικό θάνατο της συζύγου του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Όλεγκ Νταντσένκο.

Η Βικτόρια Νταντσένκο σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα λίγο έξω από την Οδησσό, την ημέρα που ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του ποδοσφαιριστή από την ΑΕΚ στη Ζόρια. Η εκλιπούσα οδηγούσε μια Mercedes στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει το Κίεβο με την Οδησσό και συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο, βγαίνοντας εκτός πορείας.

Στο σημείο έσπευσαν διασώστες και ανέσυραν το σώμα της συζύγου του Ουκρανού ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη Ζόρια, ο Νταντσένκο ενημερώθηκε για τον θάνατο της συζύγου του σε τροχαίο αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Συγκεκριμένα, βγήκε από την παρουσίασή του και τότε ήταν που χτύπησε το τηλέφωνό του και έμαθε τα τραγικά νέα.

Να σημειωθεί ότι η Βικτόρια Νταντσένκο έχασε τη ζωή της με την ίδια μαύρη Mercedes που τον είχε πάει λίγες ώρες νωρίτερα στο αεροδρόμιο του Κιέβου ώστε να πετάξει για Ζαπορίζια.

Το μήνυμα της ΑΕΚ

Με μήνυμα της στα social media, η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Όλεγκ Νταντσένκο.

“Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ και σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια εξέφρασαν την οδύνη τους για το αδιανόητα τραγικό γεγονός, που συνέβη στον Όλεγκ Νταντσένκο, με τον αδόκητο χαμό της συζύγου του σε τροχαίο δυστύχημα.

Η οικογένεια της ΑΕΚ και το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας εξέφρασαν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια και στέκονται στο πλευρό του ποδοσφαιριστή σε αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες”, ήταν το μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις