Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Ντέγιαν Τομάσεβιτς: «Δεν θα έρθει το τέλος του κόσμου εάν δεν πάει η Σερβία στο Παγκόσμιο»

Ντέγιαν Τομάσεβιτς: «Δεν θα έρθει το τέλος του κόσμου εάν δεν πάει η Σερβία στο Παγκόσμιο»
Intime.gr

Η Σερβία βρίσκεται σε δύσκολη θέση, στην προσπάθεια που κάνει για να προκριθεί στο Μουντομπάσκετ 2023, αλλά ο θρύλος της ομάδας, Ντέγιαν Τομάσεβιτς προσπάθησε να καθησυχάσει τους πάντες και να… ρίξει τα πνεύματα.

Μιλώντας στο «TV Prva», ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς προσπάθησε να υψώσει… τείχος προστασίας στην Εθνική Σερβίας και τον προπονητή της ομάδας, Σβέτισλαβ Πέσιτς και εξέφρασε την βεβαιότητα του, πως θα καταφέρει να διακριθεί στο προσεχές Eurobasket.

«Όλοι θα πρέπει να πιστέψουμε και να στηρίζουμε με θετική ενέργεια. Δεν θα έρθει και το… τέλος του κόσμου, εάν δεν πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Θα ήταν πιο χρήσιμο να αναλύσουμε γιατί συμβαίνει αυτό. Δεν είναι μόνο στο μπάσκετ αυτό. Το ίδιο είδαμε και στο πόλο, όπου οι προσδοκίες ήταν μεγάλες. Είναι φυσιολογικό αυτό, αλλά θα ήταν καλύτερο να δούμε τι γίνεται και να δούμε τι χρειάζεται. Το μπάτζετ της ομοσπονδίας μας είναι μικρότερο από αυτό των Ισραήλ, Ουγγαρίας ή άλλων εθνικών ομάδων που δεν βλέπουμε στον μπασκετικό… χάρτη», δήλωσε αρχικά ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο προσεχές Eurobasket: «Αυτή την στιγμή, όλοι από τις πολυθρόνες τους έχουν… σταυρώσει τον κόουτς Πέσιτς, την ομοσπονδία και τους παίκτες. Για εκείνους είναι ακόμη πιο δύσκολο. Εάν θέλουμε λεγόμαστε χώρα που αγαπάει το μπάσκετ, θα πρέπει να τους δώσουμε τη μάξιμουμ στήριξη. Τα προκριματικά συνεχίζονται και στη συνέχεια έχουμε το Ευρωμπάσκετ, όπου πιστεύω ότι θα είναι καλύτερη κατάσταση τότε. Είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε από τα φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις