Πέμπτη, 9 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ντέμης Νικολαΐδης: «Αυτά είναι τα αγαπημένα μου συνθήματα»

Ντέμης Νικολαΐδης: «Αυτά είναι τα αγαπημένα μου συνθήματα»
Eurokinissi

Ο Ντέμης Νικολαΐδης αποκάλυψε την αγαπημένη του φανέλα στην ΑΕΚ και τα συνθήματα που του έμειναν χαραγμένα στο μυαλό, από την κιτρινόμαυρη εξέδρα.

Νέα αναδρομή στο ένδοξο κιτρινόμαυρο παρελθόν του έκανε ο Ντέμης Νικολαΐδης, μέσω των μικρών αφιερωμάτων που κάνει στη σελίδα του στο Instagram. Ο θρύλος της ΑΕΚ κλήθηκε ν’ απαντήσει σε ερώτημα, για την αγαπημένη του φανέλα στην Ένωση, αλλά και τα συνθήματα που του άρεσαν περισσότερο.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης επέλεξε την πρώτη εμφάνιση που φόρεσε στην ΑΕΚ, με τον δικέφαλο αετό στα… πλευρά της φανέλας, ενώ για τα συνθήματα της εξέδρας, επέλεξε δυο.

Τονίζοντας αρχικά πως δεν του άρεσαν οι ιαχές με βρισιές, ο Ντέμης τόνισε αρχικά πως του έχει μείνει εκείνο που έλεγε «ΑΕΚ θυμήσου ήρθε η Original και είναι εδώ μαζί», κυρίως γιατί ακουγόταν στα εκτός έδρας ματς της ομάδας, τη στιγμή που οι οπαδοί της ομάδας έκαναν την εμφάνισή τους στην εξέδρα.

Ο Ντέμης επέλεξε ένα ακόμα σύνθημα -παρά το γεγονός πως στο φινάλε του υπάρχει υβριστικό στοιχείο- κυρίως λόγω του έξυπνου στίχου του. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε μια ιαχή που καθιερώθηκε όταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς πήγε στον Ολυμπιακό.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demis Nikolaidis (@dem11s)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις