Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ντέμης Νικολαΐδης: «Δεν μπορώ να καταλάβω την απόφαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός – Πήρε έτοιμη ομάδα ο Φατίχ Τερίμ»

Ντέμης Νικολαΐδης: «Δεν μπορώ να καταλάβω την απόφαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός – Πήρε έτοιμη ομάδα ο Φατίχ Τερίμ»
ΦΩΤΟ youtube

O Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε τη 16η αγωνιστική της Super League 1, στην εκπομπή Monday FC των καναλιών Novasports και αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό και την αντικατάσταση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τον Φατίχ Τερίμ στον πάγκο των “πρασίνων”.

Έχοντας εκφραστεί πολλές φορές θετικά για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο Ντέμης Νικολαΐδης ανέφερε στην εκπομπή Monday FC ότι η απόφαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι ακατανόητη και υποστήριξε ότι ακόμη κι αν η ομάδα πάρει το πρωτάθλημα, ο πρώην -πια- προπονητής της θα έχει μεγάλη συμβολή.

Οι δηλώσεις του Νικολαΐδη

«Τι να πω. Στεναχωριέμαι που έφυγε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ελπίζω να τον δούμε ξανά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι ένας προπονητής που προσέφερε με την παρουσία του, πέρα από τη δουλειά του. Με το ήθος του έκανε καλό στο πρωτάθλημα. Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Άσε την ομάδα να τελειώσει τη σεζόν. Ο Παναθηναϊκός είναι η μόνη ομάδα που αλλάζει τον προπονητή της και είναι έτοιμη. 

 

Ο Τερίμ πήρε μία έτοιμη ομάδα. Αν ο Παναθηναϊκός πάρει το πρωτάθλημα, ο Γιοβάνοβιτς θα έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Αν δεν το πάρει, θα αλλάξει πάλι προπονητή. Τερίμ και Γιοβάνοβιτς είναι εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες. Αλλά εντάξει, δεν είμαστε εμείς η διοίκηση του Παναθηναϊκού. Δεν ξέρουμε παραπάνω πράγματα, εγώ πάντως το έργο του Γιοβάνοβιτς το κρίνω πετυχημένο».

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ντεμπούτο του Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις