Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Ντέμης Νικολαΐδης για Παναθηναϊκό: «Αν περιμένεις να κερδίσεις στο 90+5′ με πέναλτι, κάποια στιγμή θα χάσεις βαθμούς»

Ντέμης Νικολαΐδης για Παναθηναϊκό: «Αν περιμένεις να κερδίσεις στο 90+5′ με πέναλτι, κάποια στιγμή θα χάσεις βαθμούς»
youtube

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε την εντός έδρας “γκέλα” του Παναθηναϊκού με τον Βόλο, μέσω της εκπομπής του “Monday FC” των καναλιών Novasports.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης αναφέρθηκε στη βαθμολογική απώλεια του Παναθηναϊκού απέναντι στο Βόλο, τόνισε ότι δεν είδε κάτι διαφορετικό από την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και σχολίασε: “Αν περιμένεις να κερδίσεις στο 95′ με πέναλτι, κάποια στιγμή θα χάσεις βαθμούς”.

“Για να πάρει το πρωτάθλημα πρέπει να γίνει πιο αποτελεσματικός” ανέφερε ο παλαίμαχος επιθετικός, ενώ τόνισε ότι -αν και δεν κατάφερε να ευστοχήσει- ο Σπόραρ έπρεπε να εκτελέσει το πέναλτι που κερδήθηκε στο φινάλε του αγώνα.

“Κάνει ευκαιρίες, δεν βάζει εύκολα γκολ. Αυτός είναι ο Παναθηναϊκός. Δεν μου έκανε καμία εντύπωση (σ.σ. το αποτέλεσμα). Θα μπορούσε να είχε κερδίσει το ματς. Καλύτερος από τον Βόλο ήταν. Αλλά το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Δεν είναι προβληματικός ο Παναθηναϊκός επειδή έκανε ένα “Χ”. Μπορεί το αποτέλεσμα να είναι λίγο σοκαριστικό, αλλά δεν μου έκανε εντύπωση, το ποδόσφαιρο που είδα. Αυτός είναι ο Παναθηναϊκός, έτσι παίζει. Κάποια ματς δεν θα σου “κάτσουν” και δεν θα βάλεις γκολ. Για να πάρεις το πρωτάθλημα όμως, θέλει παραπάνω γκολ” επισήμανε.

Δείτε ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ τις χαρακτηριστικές δηλώσεις του Ντέμη Νικολαΐδη

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις