Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ντέμης Νικολαΐδης για την παραίτηση Μίτσελ: «Απίθανο ένας προπονητής να συμμαζέψει τώρα τον Ολυμπιακό και να πάρει το πρωτάθλημα»

Ντέμης Νικολαΐδης για την παραίτηση Μίτσελ: «Απίθανο ένας προπονητής να συμμαζέψει τώρα τον Ολυμπιακό και να πάρει το πρωτάθλημα»
youtube

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε την παραίτηση του Μίτσελ Γκονζάλες από τον Ολυμπιακό, μέσω της εκπομπής του “Monday FC” των καναλιών Novasports.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης τόνισε πως από την αρχη δεν ήταν σωστή η επιλογή του Μίτσελ, για να καλυφθεί η θέση του προπονητή στον Ολυμπιακό, μετά την απόλυση του Κορμπεράν, επισημαίνοντας ότι δεν είδε να περνάει κάποια αγωνιστική ταυτότητα στους Πειραιώτες.

“Ισχυρή προσωπικότητα, ωραίος τύπος, αλλά αγωνιστική ταυτότητα δεν είδα στον Ολυμπιακό. Τα προβλήματα του Ολυμπιακού πάντα υπήρχαν στην άμυνα. Δεν ήταν καλή επιλογή η πρόσληψη Μίτσελ”, είπε μεταξύ άλλων ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Ο παλαίμαχος επιθετικός σχολίασε ότι “όταν αλλάζει προπονητές ο Ολυμπιακός, χάνει το πρωτάθλημα”, ενώ αναφέρθηκε και στο δύσκολο ρόλο που θα έχει ο διάδοχος του Μίτσελ στον πάγκο των Πειραιωτών, τονίζοντας ότι του “φαίνεται απίθανο ένας προπονητής να συμμαζέψει τώρα την ομάδα και να πάρει το πρωτάθλημα”.

Δείτε ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ τις χαρακτηριστικές δηλώσεις του Ντέμη Νικολαΐδη

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις