Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα

Ντέμης Νικολαΐδης για το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Θα μπορούσε να δώσει το πέναλτι στον Βέρμπιτς, αλλά εγώ δεν θα το έδινα»

Ντέμης Νικολαΐδης για το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Θα μπορούσε να δώσει το πέναλτι στον Βέρμπιτς, αλλά εγώ δεν θα το έδινα»
ΦΩΤΟ youtube

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε το ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός για τη 18η αγωνιστική της Super League 1, στην εκπομπή Monday FC των καναλιών Novasports και αναφέρθηκε στη φάση του πέναλτι στον Βέρμπιτς.

Ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται για τη μη καταλογή πέναλτι στη συγκεκριμένη φάση του αγώνα με την ΑΕΚ και ο Ντέμης Νικολαΐδης ξεκαθάρισε τη δική του άποψη, υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος δεν θα το έδινε, όπως και άλλα αντίστοιχα πέναλτι.

Οι δηλώσεις του Ντέμη Νικολαΐδη

«Αυτός ο διαιτητής πολλές φάσεις θα μπορούσε είτε να σφυρίξει από τη μία, είτε από την άλλη, ή και καθόλου. Ο Γκατσίνοβιτς έπεσε και έδιωξε τη μπάλα με το χέρι. Δεν μπορεί να επέμβει το VAR. Το πέναλτι δεν το είδε, φαίνεται ότι ο Πινέδα βρίσκει τον Βέρμπιτς. Για να μην τον φώναξε ο VAR σημαίνει ότι συμφωνεί με τον διαιτητή. Γιατί συμφωνεί μαζί του; Υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε. Μου θύμισε μία φάση του Μασούρα στις Σέρρες. Θα μπορούσε να δώσει πέναλτι, εγώ δεν τα δίνω αυτά τα πέναλτι. Εγώ σφυρίζω δύσκολα τέτοια πέναλτι. Στην Ελλάδα, όμως, δίνονται, όποτε θα μπορούσε να το δώσει.

Δεν μου έβγαλαν κάτι περίεργο διαιτησία και VAR. Δεν ήθελαν να παίξουν υπέρ κάποιας ομάδας. Και η εξέταση για το φάουλ στον Μπερνάρ ήταν μία δύσκολη φάση, δεν υπάρχει πέναλτι στη φάση με τον Βαγιαννίδη, υπάρχει στον Ζέκα. Είναι κρίμα να ασχοληθούμε με τη διαιτησία, ξέρω τι σημαίνει να σε σφάζει η διαιτησία. Έγινε και ένα λάθος, εύχομαι στο τέλος της χρονιάς να είναι μοιρασμένα τα λάθη, έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Δείτε εδώ το video με όλες τις δηλώσεις του Νικολαΐδη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις