Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ντέμης Νικολαΐδης για το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: «Ο Αλμέιδα μεγάλος νικητής του ντέρμπι, η Ένωση έπαιζε σαν τη γάτα με το ποντίκι στη Λεωφόρο»

Ντέμης Νικολαΐδης για το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: «Ο Αλμέιδα μεγάλος νικητής του ντέρμπι, η Ένωση έπαιζε σαν τη γάτα με το ποντίκι στη Λεωφόρο»
youtube/grab

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε όσα έγιναν στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ και “αποθέωσε” τον Ματίας Αλμέιδα, χαρακτηρίζοντάς τον νικητή του ντέρμπι και τονίζοντας ότι είναι ο προπονητής της χρονιάς. “Δεν θα έπρεπε να έχουν παράπονα από τη διαιτησία” ανέφερε για τις δυο ομάδες.

Υποκλίθηκε” στον Ματίας Αλμέιδα! O Nτέμης Νικολαΐδης σχολίασε στην εκπομπή “Monday FC” των καναλιών Novasports το ντέμρπι, Παναθηναϊκός – ΑΕΚ και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ματίας Αλμέιδα.

Ο παλαίμαχος επιθετικός χαρακτήρισε τον Αργεντινό τεχνικό ως τον μεγάλο νικητή του ντέρμπι, δηλώνοντας ότι έχει μείνει εντυπωσιασμένος από τη δουλειά του στην ΑΕΚ. Μάλιστα, τον χαρακτήρισε προπονητή της χρονιάς στην Ελλάδα.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης ανέλυσε το αθηναϊκό ντέρμπι, τονίζοντας ότι η Ένωση επέβαλε το παιχνίδι της στην έδρα του Παναθηναϊκού και ότι θα μπορούσε να είχε νικήσει, ενώ ανέφερε ότι οι δυο προπονητές δεν θα έπρεπε να έχουν διαιτητικά παράπονα.

Παράλληλα, τόνισε ότι είναι ικανοποιημένος από την εικόνα της ΑΕΚ στη Λεωφόρο και τόνισε ότι ο Αλμέιδα πρέπει να ήταν συναισθηματικά φορτισμένος στη συνέντευξη Τύπου. Πάντως, ο θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου τόνισε ότι όποιος κι αν κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα, θα το πάρει δίκαια.

Δείτε ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ τα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις