Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Ντέμης Νικολαΐδης: «Η ΑΕΚ είχε τύχη με τον Παναθηναϊκό, από τα χειρότερα της ματς»

Ντέμης Νικολαΐδης: «Η ΑΕΚ είχε τύχη με τον Παναθηναϊκό, από τα χειρότερα της ματς»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε την εικόνα της ΑΕΚ στο αθηναϊκό ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, μέσα από την εκπομπή του στη NOVA.

Ο Ντέμης Νικολαϊδης μίλησε στο «Monday FC» για το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (1-0), χαρακτηρίζοντας τυχερή την Ένωση και τονίζοντας πως αυτό ήταν ένα από τα χειρότερα ματς των “κιτρινόμαυρων”, όσον αφορά τον τομέα της δημιουργίας.

«Η ΑΕΚ έπαιξε για το αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό, από τύχη δεν έφαγε γκολ. Γύρισε πολύ γρήγορα πίσω. Βγήκε στο γήπεδο πολύ καλά, στα πρώτα δέκα λεπτά κι από κει και πέρα δεν έπαιξε μπάλα. Δεν είδα κάτι μελετημένο το “καθόμαστε πίσω, περιμένουμε και βγαίνουμε στην αντεπίθεση”. Θα το έλεγα αυτό, αν δεν έκανε ευκαιρίες ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω. Άρα το “παίζω πίσω και δίνω χώρο στον Παναθηναϊκό” δεν έπιασε. Δικαιούταν ένα γκολ ο Παναθηναϊκός. Μπορεί να δικαιούταν και η ΑΕΚ. Περίμενα να βάλει δεύτερο γκολ η ΑΕΚ και μετά να δώσει χώρο. Αν έτρωγε ένα γκολ στο 85′ πως θα αντιδρούσε μετά;

Κινδύνεψε η ΑΕΚ και αν έτρωγε γκολ στο τέλος δεν θα προλάβαινε να αντιδράσει. Δεν ξέρω αν ήταν εντολή του Γιαννίκη να κάτσει πίσω ή όχι. Αυτά που βλέπουμε στο γήπεδο σχολιάζουμε. Από τα χειρότερα ματς της ΑΕΚ, όσον αφορά τη δημιουργία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις