Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Ντέμης Νικολαΐδης: «Πιο ομάδα του προπονητή από όλες ο Παναθηναϊκός»

Ντέμης Νικολαΐδης: «Πιο ομάδα του προπονητή από όλες ο Παναθηναϊκός»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης αναφέρθηκε στο έργο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού, τονίζοντας ότι οι πράσινοι είναι η πιο ομάδα του προπονητή στη Super League.

«Αν μια ομάδα είναι του προπονητή, αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Αν βάζαμε με σειρά προτεραιότητας, θα ήταν πρώτος ο Παναθηναϊκός σε αυτό το κομμάτι και λίγο πιο κάτω η ΑΕΚ του Αλμέιδα. Έχτισε κάτι από πέρσι και συνεχίζει φέτος.

Η αποθέωση του κόσμου στον Γιοβάνοβιτς μεγαλώνει τον σεβασμό των παικτών στο πρόσωπό του. Όταν έχει τέτοια αποδοχή ο προπονητής, ο παίκτης τον ακούει παραπάνω. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα του προπονητή», τόνισε στην εκπομπή Monday FC της Nova ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Για το εντυπωσιακό διπλό στον Βόλο, πρόσθεσε: «Έλειπε ο Αϊτόρ και σαν να το πήρε πάνω του ο Παλάσιος. Ο Παναθηναϊκός είχε υπομονή, έπαιξε σε ένα γήπεδο δικό του με τόσο κόσμο και ο παίκτης νιώθει πάρα πολύ ωραία σε τέτοιες συνθήκες. Έχουν μια ενότητα ομάδα και κόσμος και αυτό οφείλεται στον προπονητή και τα αποτελέσματα. Ανεβαίνει και ο Μπερνάρ, μεταλλάσσεται κι αυτός σιγά-σιγά. Δεν περιμένει απλώς την μπάλα επειδή έχει ένα βαρύ βιογραφικό. Παίζει για την ομάδα, όπως όλοι».

Για το ντέρμπι αιωνίων που ακολουθεί: «Τα τελευταία χρόνια είχαμε έναν Ολυμπιακό καλό, φαβορί στα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν έχανε εύκολα από τον Ολυμπιακό. Τώρα για πρώτη φορά μετά από χρόνια βλέπουμε έναν Παναθηναϊκό με 10/10 και έναν Ολυμπιακό που ακόμη ψάχνεται. Δεν ξέρω τι θα δούμε στο ντέρμπι. Βγάλε άκρη…».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις