Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Ντέμης Νικολαΐδης: «Στη Νέα Φιλαδέλφεια 20 χρόνια μετά – Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ βγάζει συναίσθημα»

Ντέμης Νικολαΐδης: «Στη Νέα Φιλαδέλφεια 20 χρόνια μετά – Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ βγάζει συναίσθημα»
ΦΩΤΟ intime

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, Ντέμης Νικολαΐδης, ετοιμάζεται να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα στην OPAP Arena και μίλησε για την παρουσία του στην κερκίδα του νέου γηπέδου της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο ίδιος ο Νικολαΐδης είχε αγωνιστεί στο παλιό γήπεδο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ είχε βρεθεί νωρίτερα στην εξέδρα και στη “Σκεπαστή” ως οπαδός της ΑΕΚ, αλλά τόνισε ότι η OPAP Arena είναι κάτι διαφορετικό. Ο Ντέμης ανέβασε σχετικό video στα social media, με τίτλο «πώς είναι να πηγαίνεις για μπάλα στη Νέα Φιλαδέλφεια 20 χρόνια μετά».

Οι δηλώσεις του Ντέμη Νικολαΐδη στο video

«Πώς είναι να πηγαίνω στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από 20 χρόνια περίπου. Κατ’ αρχάς, εγώ στη Νέα Φιλαδέλφεια πριν από τα 20 χρόνια δεν πήγαινα ποτέ ως φίλαθλος. Άρα, το θέμα είναι πως πάω μετά από 20 χρόνια στη Φιλαδέλφεια και με μια άλλη ιδιότητα, αφού ως φίλαθλος πήγαινα πριν από το 1996, πριν πάω στην ΑΕΚ, που έπαιζα στον Απόλλωνα. Κι αυτά ήταν δυο-τρία παιχνίδια, όταν παίζαμε άλλη μέρα με τον Απόλλωνα ή ήταν ευρωπαϊκό ματς, γιατί είχα πάει σε ευρωπαϊκά.

Οκ, αυτό που φαντάζονται όλοι, γιατί καμιά φορά περνάνε δευτερόλεπτα που λες “να ήμουν μέσα”, σχεδόν όποτε πάω μου περνάει από το μυαλό, ειδικά όταν η ατμόσφαιρα είναι… ξεκινάει και τραγουδάει όλο το γήπεδο μαζί. Γιατί η ακουστική του είναι πολύ καλύτερη από τη Φιλαδέλφεια την παλιά. Μου περνάει από το μυαλό αλλά από την άλλη δεν έχω καμία πίκρα ή άσχημη γεύση να ήμουνα νέος και να έπαιζα ή να ζηλέψω. Ζηλεύω με την καλή έννοια. Τι ωραία τώρα, αν έπαιζα σε ένα τέτοιο γήπεδο. Σου δίνει ένα παραπάνω κίνητρο ρε παιδί μου… Είναι κοντά ο κόσμος. Αυτό που χαρακτηρίζει το νέο γήπεδο της ΑΕΚ επί της ουσίας είναι ότι βγάζει συναίσθημα πάρα πολύ. Γιατί νιώθει ο κόσμος πολύ ωραία και είναι πολύ κοντά. Αυτό είναι το χαρακτηριστικό του γηπέδου της Φιλαδέλφειας και κάνει και την διαφορά».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demis Nikolaidis (@dem11s)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις