Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Ντέρμπι… ποδοσφαιρικό στις εκλογές της ΕΟΕ

Ντέρμπι… ποδοσφαιρικό στις εκλογές της ΕΟΕ

Οι εκλογές στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή που πρόκειται να αναδείξουν τον νέο πρόεδρο μοιάζουν με μεγάλο και σκληρό ντέρμπι και που περνάει και από τις δισκάστικές αίθουσες, καθώς η μάχη των δύο υποψήφιων Σπύρου Καπράλου και Ισίδωρου Κούβελου είναι στήθος με στήθος.

Οποιος εκ των δύο υπερισχύσει δεν θα μπορεί να αισθάνεται σίγουρος στον προεδρικό θώκο. Αύριο θα ξέρουμε την τύχη των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε το μέλος της ΕΟΠ Θανάσης Τερζής κατά της ομοσπονδίας ποδηλασίας και του Ιάκωβου Φιλιππούση, ο οποίος την εκπροσωπεί στις εκλογές. Αυτή η υπόθεση θα εκδικαστεί τον Απρίλιο, ενώ το τζούντο έχει προσωρινή διοίκηση.

Συνεπώς, κανείς δεν γνωρίζει τι μέτρα θα λάβουν οι υποψήφιοι στην περίπτωση που ηττηθούν στις εκλογές και αν θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη.

Επίσης, οι εκλογές αυτές έχουν και ποδοσφαιρικό χρώμα… Ο Σπύρος Καπράλος έχει τη στήριξη του Δημήτρη Μελισσανίδη και ο Ισίδωρος Κούβελος του κουμπάρου του, Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο δε εκπρόσωπος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος έχει την υποστήριξη του Ιβάν Σαββίδη.

Αυτός που θα εκλέξουν οι 27 ομοσπονδίες θα είναι και το φαβορί για να αντικαταστήσει τον Λάμπη Νικολάου στην ΔΟΕ που αποχώρησε πριν από 13 μήνες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε