Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ντιέγκο Μαραντόνα: Ο θρήνος του Μέσι και το μήνυμα του Κριστιάνο Ρονάλντο (pics)

Ντιέγκο Μαραντόνα: Ο θρήνος του Μέσι και το μήνυμα του Κριστιάνο Ρονάλντο (pics)
ΦΩΤΟ intime

Ο θάνατος του Ντιέγκο Μαραντόνα προκάλεσε σοκ σε ολόκληρο τον κόσμο και βύθισε σε θλίψη το ίδιο το ποδόσφαιρο, με άπαντες θρηνούν και να αποχαιρετούν τον κορυφαίο όλων.

Ανάμεσά τους κι οι δύο… διάδοχοι στο θρόνο για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών, ο συμπατριώτης του Λέο Μέσι κι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα έκανε λόγο για θλιβερή ημέρα για την πατρίδα του, ενώ ο ηγέτης της Γιουβέντους τον αποχαιρέτησε με ένα δικό του μήνυμα στα social media.

Η ανάρτηση του Μέσι

“Είναι μια θλιβερή ημέρα για όλους τους Αργεντινούς και για το ποδόσφαιρο. Μας αφήνει, αλλά δεν φεύγει, γιατί ο Ντιέγκο είναι αιώνιος. Μένω με όλες τις όμορφες στιγμές που έζησα μαζί του και θέλω να συλλυπηθώ την οικογένεια και τους φίλους του”

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leo Messi (@leomessi)

Η ανάρτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο

«Σήμερα αποχαιρέτησα έναν φίλο και ο κόσμος αποχαιρετά μια αιώνια διάνοια. Ένας από τους καλύτερους που υπήρξαν ποτέ. Ένας ασύγκριτος μάγος. Φεύγει πολύ νωρίς αλλά αφήνει μια απεριόριστη κληρονομιά και ένα κενό που δεν θα καλυφθεί ποτέ. Αναπαύσου εν ειρήνη. Δεν θα ξεχαστείς ποτέ».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις