Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ντιέγκο Μαραντόνα: Τα αναγνωρισμένα παιδιά, οι πιθανοί κληρονόμοι και η στασιμότητα στη μοιρασιά

Ντιέγκο Μαραντόνα: Τα αναγνωρισμένα παιδιά, οι πιθανοί κληρονόμοι και η στασιμότητα στη μοιρασιά
Reuters

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα και ο “Θεός” του ποδοσφαίρου συνεχίζει να απασχολεί… σίγουρα την οικογένεια του.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα αναπαύεται στο ιδιωτικό νεκροταφείο, Ζαρντίν Μπέλα Βίστα στο Μπουένος Αϊρες και κανείς, εκτός από στενούς συγγενείς και προσωπικό, δεν μπορεί να πλησιάσει τον τάφο. Ο “Θεός” του ποδοσφαίρου άφησε αρκετά… ανοικτά μέτωπα, σχετικά με την κληρονομιά του.

Η Ντάλμα (34 ετών), η Τζιανίνα (32), η Γιάνα (25) και στη συνέχεια οι γιοι Ντιέγκο Τζούνιορ (35) και Ντιέγκο Φερνάντο (8) είναι τα αναγνωρισμένα παιδιά, οι καθολικοί κληρονόμοι.

Παιδιά του όμως ενδέχεται να υπάρχουν στην Κούβα (Τζοάνα, Λου, Χαβιελίτο και ίσως Χάρολντ) και στην Αργεντινή (Σαντιάγο Λάρα και Μαγκάλι).

Και αν ακόμη δεν είναι γνωστό πόσο ακριβώς είναι το ποσό και τα περιουσιακά στοιχεία που θα πρέπει να διαιρέσουν οι πέντε κληρονόμοι, πριν από κάθε διαίρεση αναμένεται η έκβαση των αγωγών με τα τεστ DNA που παρουσίασαν τουλάχιστον άλλα δύο υποτιθέμενα τέκνα.

Γι’ αυτό η δημοπρασία που έχει προγραμματιστεί για τις 19 Δεκεμβρίου με σπίτια, αυτοκίνητα και προσωπικά είδη που ανήκαν στον Μαραντόνα, θα χρησιμοποιηθεί μόνο για την πληρωμή των εξόδων και τίποτα δεν θα πάει στα παιδιά, μέχρι να αποτιμηθεί το εύρος της κληρονομιάς.

Υπάρχουν επίσης κι εκκρεμείς δίκες, που ξεκινούν με τη διαμάχη για την εμπορική επωνυμία «Ντιέγκο Μαραντόνα»: από τη μία πλευρά η Ντάλμα και η Τζιανίνα και από την άλλη οι τρεις αδελφές του πατέρα (Κάλι, Κίτι, Άνα) που εκπροσωπούνται από τον Ματίας Μόρλα, ο οποίος ήταν ο δικηγόρος του «Θεού».

Πληροφορίες: ΑΠΕ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις