Δευτέρα, 3 Ιουν.
33oC Αθήνα

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Ολυμπιακός: Έψαχναν για Έλληνες φιλάθλους! “Κλεφτοπόλεμος” οπαδών με Αστυνομία

ΦΩΤΟ ΑΠΕ (ΑΡΧΕΙΟ)
ΦΩΤΟ ΑΠΕ (ΑΡΧΕΙΟ)

“Μεγάλο” και δύσκολο ήταν το βράδυ της Δευτέρας στο Ζάγκρεμπ, με τους οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ να αναζητούν Έλληνες ταξιδιώτες και την κροατική αστυνομία να κάνει περιπολίες μέχρι το πρωί της Τρίτης!

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του “novasports.gr”, η αστυνομική δύναμη της κροατικής πρωτεύουσας “χτένισε” τους πιο κεντρικούς δρόμους του Ζάγκρεμπ, προκειμένου να απομονωθούν και να συλληφθούν όσοι επιτέθηκαν στους απεσταλμένους των Ελληνικών Μέσων ενημέρωσης νωρίς το βράδυ της Δευτέρας, αλλά και σε μία παρέα Ελλήνων νεαρών, στον περιβάλλοντα χώρο ενός από τα πιο φημισμένα ξενοδοχεία της πόλης!

Όπως αναφέρεται, τελικώς συνελήφθησαν οκτώ Κροάτες χούλιγκαν, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν πολεμοφόδια, όπως γκλοπ, κροτίδες και φωτοβολίδες.

Σημειώνεται πως οι δημισιογράφοι Διονύσης Βερβελές και Γιώργος Στασινόπουλος έδιναν κατάθεση έως τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης στο κεντρικό αστυνομικό τμήμα του Ζάγκρεμπ, μετά την επίθεση που δέχθηκαν στο κέντρο της πόλης.

Όπως μας μετέφεραν πηγές της αστυνομίας της Κροατίας, η κατάσταση είναι έκρυθμη και για το λόγο αυτό θα πρέπει να παραμείνουν στα ξενοδοχεία τους καθ’ όλη τη διάρκεια της Τρίτης όλοι όσοι συνοδεύουν την αποστολή του Ολυμπιακού στο Ζάγκρεμπ. Θεωρείται -μάλιστα- πως θα ήταν αδύνατο να επιβληθεί η τάξη, αν είχαν δοθεί εισιτήρια σε οπαδούς του Ολυμπιακού για τον αγώνα στο “Μάξιμιρ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε