Αθλητικά

Ντιόγκο Ζότα: Το Σάββατο η κηδεία του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ

Στο Σάο Κόσμε του Πόρτο η κηδεία του παίκτη της Λίβερπουλ και του αδερφού του Αντρέ

Ο Ντιόγκο Ζότα σκοτώθηκε σε ηλικία μόλις 28 ετών, μετά από τροχαίο δυστύχημα σε δρόμο της Ισπανίας και το Σάββατο 5 Ιουλίου 2025, θα γίνει η κηδεία του στην Πορτογαλία.

Σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail, η κηδεία του Ντιόγκο Ζότα και του αδερφού του Αντρέ, που ήταν συνεπιβάτης στο μοιραίο δυστύχημα, θα ξεκινήσει το απόγευμα της Παρασκευής με την αγρυπνία και θα ακολουθήσει η τελετή το πρωί του Σαββάτου, στην ιδιαίτερη πατρίδα των δύο ποδοσφαιριστών, το Σάο Κόσμε του Πόρτο, στην Πορτογαλία.

Τραγική ειρωνεία ότι οι δύο άνδρες γλεντούσαν στην ίδια περιοχή πριν από μόλις 10 ημέρες, στο γάμο του ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, με την αγαπημένη του και μητέρα των τριών παιδιών του, Ρούτε Καρντόσο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα