Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ντοκιμαντέρ στο Netflix η μετεγγραφή του Λουίς Φίγκο από την Μπαρτσελόνα στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ντοκιμαντέρ στο Netflix η μετεγγραφή του Λουίς Φίγκο από την Μπαρτσελόνα στη Ρεάλ Μαδρίτης
ΦΩΤΟ Intime

Στις 25 Αυγούστου, το Netflix θα παρουσιάσει ένα νέο ντοκιμαντέρ για τη μετεγγραφή του Λουίς Φίγκο από την Μπαρτσελόνα στη Ρεάλ Μαδρίτης, που συγκλόνισε το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ήταν στις αρχές της νέας χιλιετίας, το 2000, όταν μετά από πέντε χρόνια στην Μπαρτσελόνα, ο αρχηγός πια της ομάδας, Λουίς Φίγκο, αποφάσισε να φύγει από τη Βαρκελώνη για να συνεχίσει την καριέρα του στη μισητή αντίπαλό της, Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι οπαδοί των Καταλανών είδαν τον αγαπημένο τους ποδοσφαιριστή να τους… προδίδει για να δημιουργήσει στο Μπερναμπέου λίγο αργότερα τους περίφημους “Γκαλάκτικος” μαζί με τον Ζινεντίν Ζιντάν, τον Ρονάλντο, τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και τους Ρομπέρτο Κάρλος και Ραούλ.

Το γεγονός τάραξε το παγκόσμιο ποδόσφαιρο και στο πρώτο ντέρμπι της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, το Καμπ Νόου έζησε πρωτόγνωρες στιγμές, με τους οπαδούς να “βράζουν” με τον Λουίς Φίγκο και να πετούν στον αγωνιστικό χώρο από μπουκάλια ουίσκι μέχρι και γουρουνοκεφαλές.

Το κουβάρι αυτής της ιστορικής μετεγγραφής λοιπόν, θα ξετυλιχτεί στο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix με τίτλο “El Caso Figo El Fichaje Del Siglo”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις