Site icon NewsIT

Ντόντσιτς προς Σακίλ Ο’ Νιλ: “Στην Ελλάδα δεν ακούς τον συμπαίκτη σου από τη φασαρία” (video)

25.08.2020 | 17:12
Ντόντσιτς προς Σακίλ Ο’ Νιλ: “Στην Ελλάδα δεν ακούς τον συμπαίκτη σου από τη φασαρία” (video)

Ο Λούκα Ντόντσιτς είναι το πρόσωπο των ημερών στο ΝΒΑ, μετά την επική του εμφάνιση κόντρα στους Κλίπερς. Ο εκπληκτικός 21χρονος Σλοβένος εκθείασε -μεταξύ άλλων- το ελληνικό “καυτό” κοινό, σε συνομιλία που είχε με τον Σακίλ ο’ Νιλ.

Θέλει να οδηγήσει τους Μάβερικς στην επόμενη φάση των play off του ΝΒΑ και το προσπαθεί, με… επικές εμφανίσεις. Ο Λούκα Ντόντσιτς “λάμπει” όλο και περισσότερο και φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Inside The NBA” του TNT.

Όταν ο Σακίλ Ο’ Νιλ τον ρώτησε για το αν η εμπειρία του στη Euroleague (ανέφερε πως έχει δει video με τους… παθιασμένους οπαδούς που υπάρχουν στα γήπεδα της Ευρώπης) τον βοήθησε να προσαρμοστεί εύκολα στις ΗΠΑ και στο trashtalking, ο Σλοβένος απάντησε πως: “Ναι, υπάρχουν μερικά πραγματικά σκληρά κοινά στην Ευρώπη, ειδικά στην Ελλάδα, την Σερβία και την Τουρκία. Αυτές είναι οι τρεις πιο σκληρές ατμόσφαιρες. Είναι δύσκολο να μιλήσεις με τον συμπαίκτη σου κι ας βρίσκεται δίπλα σου, φωνάζουν τόσο πολύ. Έμαθα πολλά, πρέπει να εμπιστεύεσαι τους συμπαίκτες και τους προπονητές σου σε αυτές τις καταστάσεις, πρέπει να είσαι μια γροθιά απέναντι σε όλους αυτούς, ναι έμαθα πολλά στην Ευρώπη”.

Η ερώτηση του Σακίλ και την απάντηση του Λούκα στο2:42” του video:

Luka Doncic Joins Inside the NBA, Talks Game-Winner vs Clippers | August 24, 2020 NBA Playoffs

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version