Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ντόρτμουντ – Φράιμπουργκ 5-1: Σε απόσταση τριπόντου από την Μπάγερν οι Βεστφαλοί

Ντόρτμουντ – Φράιμπουργκ 5-1: Σε απόσταση τριπόντου από την Μπάγερν οι Βεστφαλοί

Η Ντόρτμουντ διέλυσε εντός έδρας τη Φράιμπουργκ με 5-1 και μείωσε στους τρεις βαθμούς την απόσταση της από την πρωτοπόρο του γερμανικού πρωταθλήματος, Μπάγερν Μονάχου.

Οι Βεστφαλοί ήταν σαρωτικοί και δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης στη Φράιμπουργκ στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής.

Αυτή ήταν η ένατη νίκη σε 10 εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος που έχει δώσει φέτος η Ντόρτμουντ, με τους κιτρινόμαυρους να φτάνουν μάλιστα 14 σερί αγώνες σε επίπεδο πρωταθλήματος στο “Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ” που σκοράρουν 2+γκολ.

Τα δύο πρώτα γκολ της Ντόρτμουντ σημείωσε ο Μενιέ, ενώ ο Χάαλαντ έκανε το 3-0 πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο 61′ η Φράμπουργκ μείωσε με τον Ντεμίροβιτς σε 3-1, με τον Χάαλαντ να πετυχαίνει κι αυτός δύο γκολ στο παιχνίδι και να γράφει το 4-1. Το τελικό 5-1 σημείωσε ο Νταούντ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Κόμπελ, Μενιέ (75′ Βολφ), Τζαν (46′ Ακάντζι), Χούμελς, Γκερέιρο (71′ Σουλτζ), Μπραντ, Νταούντ, Μπέλινχαμ (85′ Βιτσέλ), Μάλεν, Χάλαντ, Ρόις (71′ Αζάρ)

ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ: Ούπχοφ, Κίμπλερ, Λίνχαρτ, Γκούλντε, Γκίντερ, Χάμπερερ (65′ Κεϊτέλ), Χέφλερ, Σαλάι (75′ Βάισχαουπτ), Γέονγκ (46′ Ντεμίροβιτς), Γκρίφο (46′ Σάντε), Χέλερ (81′ Πέτερσεν)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις