Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ντόρτμουντ – Λειψία 1-4: Εντός έδρας «σφαλιάρα» και στο -9 από την Μπάγερν Μονάχου

Ντόρτμουντ – Λειψία 1-4: Εντός έδρας «σφαλιάρα» και στο -9 από την Μπάγερν Μονάχου
Reuters

Βρισκόμαστε έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε στη φετινή Bundesliga και η Μπάγερν Μπονάχου ετοιμάζεται να πανηγυρίσει την κατάκτηση μιας ακόμα… σαλατιέρας. Η Ντόρτμουντ δέχθηκε εντός έδρας “σφαλιάρα” από την Λειψία και μόνο με… θαύμα θα προλάβει τους Βαυαρούς.

Για δεύτερη σερί αγωνιστική, η Ντόρτμουντ δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη. Η Λειψία έκανε πάρτι μέσα στη Βεστφαλία επικρατώντας με 4-1, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής στη Bundesliga, κάνοντας… δώρο τίτλου στην Μπάγερν Μονάχου.

Οι Βαυαροί (66 βαθμούς) βρίσκονται πλέον στο +9 από την Ντόρτμουντ και έξι αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος, ετοιμάζονται να πανηγυρίσουν -και πάλι- την κατάκτηση του τίτλου. Την ίδια στιγμή, η Λειψία έφτασε τους 48 βαθμούς και βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League και στο +3 από την Φράιμπουργκ, που την απειλεί.

Τα γκολ του Λάιμερ (21′ και 30′) διαμόρφωσαν το 0-2 του πρώτου ημιχρόνου. Ο Νκουνκού έκανε το 0-3 στο 58′, για να έρθει ο Μάλεν (αλλαγή των γηπεδούχων στο 61′) και να μειώσει στο 84′. Δυο λεπτά μετά, ο Όλμο διαμόρφωσε το τελικό 4-1 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις