Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ντόρτμουντ – Βάτσκε: “Σκέφτηκα να αποσυρθούμε από το Champions League”

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Την αποκάλυψη πως σκέφτηκε να αποσύρει τη Ντόρτμουντ από τον προημιτελικό του Champions League με τη Μονακό, μετά την τρομοκρατική επίθεση στο πούλμαν της γερμανικής ομάδας, έκανε ο ίδιος ο εκτελεστικός διευθυντής της Μπορούσια.

Σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται στο περιοδικό “Spiegel”, λίγες ημέρες μετά τις στιγμές τρόμου που έζησαν τα μέλη της αποστολής της ομάδας, καθ΄οδόν προς το γήπεδο “Signal Iduna Park”, ο Χανς-Γιοακίμ Βάτσκε μίλησε για την σκέψη… απόσυρσης της Ντόρτμουντ από το Champions League που είχε, αλλά τόνισε πως δεν υλοποιήθηκε, αφού μια τέτοια κίνηση θα ήταν.. νίκη των δραστών της επίθεσης.

“Για μια στιγμή αναρωτήθηκα μήπως θα έπρεπε να αποσυρθούμε τελείως από τη διοργάνωση, αλλά αυτό θα ήταν μία νίκη για τους δράστες της επίθεσης”, δήλωσε ο Βάτσκε, που εν συνεχεία αποκάλυψε ότι έδωσε το ελεύθερο στους ποδοσφαιριστές της Ντόρτμουντ να αποφασίσουν αν ήθελαν να αγωνιστούν στο ματς, το οποίο έγινε τελικά την επόμενη μέρα και έληξε με νίκη 3-2 της Μονακό. “Τους είπα: αν κάποιος αισθάνεται ότι δεν είναι σε θέση να παίξει, μπορεί να το πει στον προπονητή. Θα καταλάβουμε απολύτως και θα προσφέρουμε τη στήριξή μας με κάθε δυνατό τρόπο”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε