Αθλητικά

Ντούσκο Ιβάνοβιτς: «Αν μπει ομάδα του Ντουμπάι, να μην τη λέμε πλέον Euroleague»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο προπονητής της Μπασκόνια, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, πήρε θέση στο ενδεχόμενο, κάποια ομάδα από το Ντουμπάι να συμμετάσχει στη Euroleague.

Η ένταξη ομάδας από το Ντουμπάι στην Euroleague είναι ένα θέμα που έχει… πέσει στο τραπέζι εδώ και καιρό και συζητείται όλο και περισσότερο, την ώρα που τα ΗΑΕ επιθυμούν να φιλοξενήσουν το Final Four της τριετίας 2025-2027 , δίνοντας ένα αστρονομικού ποσού. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς αναφέρθηκε σε αυτή την πιθανή εξέλιξη.

Ο προπονητής της Μπασκόνια μίλήσε στην ισπανική ιστοσελίδα “El Correo” και τόνισε πως σε αυτό το ενδεχόμενο, θα πρέπει να αλλάξει όνομα η διοργάνωση.

“Υπάρχουν θετικά και αρνητικά. Όλα δείχνουν πως το Ντουμπάι θα μπει στη Euroleague. Αν αυξήσει την ποιότητα στη διοργάνωση, είναι καλό. Αλλά δεν θα τη λέμε πλέον Euroleague, πρέπει να βρούμε ένα άλλο όνομα για τη διοργάνωση”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιβάνοβιτς.

Θυμίζουμε ότι τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών θέλουν ομάδα του Ντουμπάι να αγωνίζεται στο Eurocup της σεζόν 2024/25 κι έτσι να διεκδικήσει τη θέση της στην Euroleague με αγωνιστικά κριτήρια. Παράλληλα, η ομάδα αναμένεται να αγωνιστεί και στην Αδριατική Λίγκα της νέας σεζόν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Βέλγιο – Ιράν 0-0: Οι «κόκκινοι διάβολοι» γλίτωσαν από τον Ταρέμι και η πρόκρισή τους στα νοκ-άουτ του Μουντιάλ έμπλεξε
Ηγετική εμφάνιση από τον επιθετικό του Ολυμπιακού και του Ιράν - Μεγάλες επεμβάσεις από τους δυο τερματοφύλακες - Νέα ισοπαλία για τις δυο ομάδες στον 7ο όμιλο
ΦΩΤΟ Reuters