Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ντράζεν Πέτροβιτς: Συμπαίκτης του διάβασε το χέρι και «είδε» το τροχαίο που του στέρησε τη ζωή

Ντράζεν Πέτροβιτς: Συμπαίκτης του διάβασε το χέρι και «είδε» το τροχαίο που του στέρησε τη ζωή
Intime.gr

Ο Μίρκο Μιλίσεβιτς έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη. Ο συμπαίκτης του Ντράζεν Πέτροβιτς στην εθνική Γιουγκοσλαβίας μίλησε για τον θάνατο του «Μότσαρτ» και τόνισε ότι είχε… δει τον θάνατό του!

Ο Μίρκο Μιλίσεβιτς έμαθε από τη γιαγιά του να «διαβάζει» το χέρι και να… λέει τη μοίρα. Σε συνέντευξη του στην Kurir της Σερβίας, ο πρώην παίκτης των ΑΕΚ και Απόλλωνα Πάτρας αναφέρθηκε στο θάνατο του αείμνηστου Ντράζεν Πέτροβιτς (συμπαίκτη του στην εθνική Γιουγκοσλαβίας) και τόνισε πως τον είχε… δει.

«Μία ημέρα ήμασταν στην ντισκοτέκ “Σαλούν” στο Ζάγκρεμπ. Ο Άτσα ήταν εκεί, νομίζω ο Ζντράβκο Ραντούλοβιτς, ο Φράνιο Αράποβιτς. Ήρθε και ο Ντράζεν με την τότε κοπελιά του, την Ρενάτα. Και μου λέει: “Ιδιοφυία, αρραβωνιαστήκαμε, έλα να μας διαβάσεις το χέρι”. Κοίταξα, αλλά δεν είπα τίποτα. Η Ρενάτα έφυγε μετά από 20 λεπτά. Και ο Ντράζεν γύρισε να μου πει γιατί είμαι σιωπηλός. “Είδα ότι πρόκειται να έχει ένα τροχαίο δυστύχημα, ο Θεός να σε βοηθήσει. Έχεις ένα σπάσιμο στη γραμμή της ζωής, δεν συνεχίζει…», είπε ο Μιλίσεβιτς.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Μιλίσεβιτς στην Kurir, ο Άτσα και ο Ντράζεν Πέτροβιτς τον… πλησίαζαν συχνά, για να τους «διαβάσει» το χέρι!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις