Τετάρτη, 22 Μαΐ
28oC Αθήνα

ΝΒΑ: Για πρώτη φορά αγώνες του «μαγικού κόσμου» στον Αραβικό Κόλπo

ΝΒΑ: Για πρώτη φορά αγώνες του «μαγικού κόσμου» στον Αραβικό Κόλπo

Το ΝΒΑ και το Τμήμα Πολιτισμού και Τουρισμού του Αμπού Ντάμπι (DCT Abu Dhabi) ανακοίνωσαν σήμερα (16/11) μια πρωτοποριακή πολυετή συνεργασία για τη φιλοξενία των πρώτων αγώνων του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ του κόσμου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ).

Οι δυο preseason αγώνες του ΝΒΑ στο Αμπού Ντάμπι, που θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο του 2022, θα σηματοδοτήσουν τους πρώτους αγώνες της λίγκας στον Αραβικό Κόλπο. Οι συμμετέχουσες ομάδες και ο τόπος διεξαγωγής θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Με αφορμή την συνεργασία με το DCT Abu Dhabi και στο πλαίσιο του “Visit Abu Dhabi”, της πρωτοβουλίας τουρισμού της πρωτεύουσας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, το Τμήμα Πολιτισμού και Τουρισμού του Αμπού Ντάμπι θα είναι ο επίσημος συνεργάτης τουρισμού του NBA στη Μέση Ανατολή, την Βόρεια Αφρική, την Ευρώπη και την Κίνα.

Η συνεργασία θα περιλαμβάνει επίσης μια σειρά διαδραστικών εκδηλώσεων για τους φιλάθλους με εμφανίσεις ενεργών παικτών και παλαίμαχων του NBA, την έναρξη των Jr. NBA Leagues για αγόρια και κορίτσια από διάφορα σχολεία των ΗΑΕ, προωθώντας την ομαδικότητα και την ενσωμάτωση, μια σειρά από NBA FIT Clinics για την προώθηση της υγείας και της ευεξίας και μια εκδήλωση επίδειξης του NBA 2K League.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις