Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

ΝΒΑ: Ο Ομπάμα είδε τον Γκασόλ να “σταματά” τον Λεμπρόν! (VIDEO)

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Πρεμιέρα στο ΝΒΑ με τον πρόεδρο των ΗΠΑ στις εξέδρες του “United Center” και τους Σικάγο Μπουλς να επικρατούν των Κλίβελαν Καβαλίερς με 97-95. Κρίσιμη… τάπα του Γκασόλ στον Λεμπρόν Τζέιμς.

Υπό το βλέμμα του Πλανητάρχη έγινε η πρεμιέρα στο καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ, εκεί όπου οι Μπουλς επικράτησαν στο “United Center” των Κλίβελαντ Καβαλίερς με 97-95.

 

President Obama likes what he sees from @threekola on the and1! #KiaTipOff15

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης NBA (@nba) στις

Κορυφαίος για τους νικητές ο Νίκολα Μίροτιτς, που σημείωσε 19 πόντους έχοντας παράλληλα 9 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο. Σε καλή βραδιά ήταν και ο Ντερικ Ρόουζ με 18 πόντου και 5 ασίστ.

Καθοριστική ήταν και η παρουσία του Πάου Γκασόλ, ο οποίος σταμάτησε τον ΛεΜπρόν στην προσπάθεια του “βασιλιά” να ισοφαρίσει με το χρονόμετρο να δείχνει μόλις 3,6 δευτερόλεπτα από το τέλος και στη συνέχεια ο Μπάτλερ να κόβει την επαναφορά των «Καβς».

 

The @chicagobulls defeat the @cavs 97-95! #KiaTipOff15 #phantomcam

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης NBA (@nba) στις

 Στα άλλα ματς της πρεμιέρας του ΝΒΑ, οι πρωταθλητές Γουόριορς παρέλαβαν τα δαχτυλίδια τους, νίκησαν εύκολα τους Πέλικανς με 111-95, με τον Στεφ Κάρι να έχει 40 πόντους (24 στο πρώτο δωδεκάλεπτο) με 5/12 τρίποντα.

 

The @warriors receive their 2015 NBA Championship#KiaTipOff15

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης NBA (@nba) στις

 Τέλος, οι Πίστονς έκαναν την έκπληξη και πέρασαν με 106-94 από την Ατλάντα έχοντας σε διψήφιο αριθμό πόντων όλη την πεντάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε