Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο Αγγελόπουλος ήθελε μεγαλύτερη νίκη! “Μπράβο” Γιαννακόπουλου στον κόσμο

ΦΩΤΟ actionimages.gr
ΦΩΤΟ actionimages.gr

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Αγγελόπουλος περίμενε μια πιο εύκολη νίκη της ομάδας του. Τόνισε ότι «κλειδί» για το ροζ φύλλο αγώνα ήταν η ψυχολογία και η  ψυχραιμία της ομάδας του.

«Το σημαντικό είναι πως ο αγώνας ήταν για την Ευρωλίγκα. Είναι μια πολύ σημαντική νίκη, εκτός έδρας. Άλλες ομάδες παίζουν 12 εκτός έδρας παιχνίδια, εμείς 14. Γι’ αυτό ήταν πολύ σημαντική αυτή η νίκη», είπε ο κ. Αγγελόπουλος και πρόσθεσε: «Η ομάδα είχε ψυχολογία και ψυχραιμία. Έχει αλλάξει η ψυχολογία. Για μένα η εικόνα του αγώνα ήταν να έχουμε πιο εύκολη νίκη. Απλά ο Παναθηναϊκός έβαλε τα τρίποντα στο τέλος. Χωρίς ρίσκο δεν κερδίζεις, όταν είσαι πίσω στο σκορ. Ένας παράγοντας του αγώνα είναι οι διαιτητές. Άλλο Έλληνες άλλο ξένοι. Σήμερα απείλησε με διακοπή. Ευτυχώς δεν έγινε».

Στην παρουσία του κόσμου και στην στήριξη που έδωσε στην ομάδα στάθηκε ο “ισχυρός άντρας” του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μετά την εντός έδρας ήττα απο τον Ολυμπιακό (77-79) για την 8η αγωνιστική της Euroleague. Συγκεκριμένα ο μεγαλομέτοχος των “πρασίνων” δήλωσε:«Συγχαρητήρια στον κόσμο μας για την ατμόσφαιρα. Μακάρι να τον έχουμε κάθε εβδομάδα κοντά μας. Τον έχουμε ανάγκη».

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε