Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ο Αγιος Βασίλης… Τσόρι Ντομίνγκες δίπλα στα παιδιά!

Ο Αγιος Βασίλης… Τσόρι Ντομίνγκες δίπλα στα παιδιά!

Μέσα στο πνεύμα των ημερών, ο Τσόρι Ντομίνγκες πήρε την πρωτοβουλία και επισκέφθηκε δύο Ιδρύματα του Πειραιά που φιλοξενουν παιδιά, έπαιξε μαζί τους, φωτογραφήθηκε, μοίρασε δώρα, παιχνίδια, είδη ένδυσης και χαρά. Μαζί με την οικογένειά του και συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά, Αναστάσιο Πούλο, επισκέφθηκε χθες την Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων «Ο Καλός Ποιμήν» και σήμερα το Πειραϊκό Εκπαιδευτικό Κέντρο Ατόμων με Αναπηρία (ΠΕΚ/ΑΜΕΑ).

Στις δηλώσεις του τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό για μένα και τη σύζυγό μου να βοηθάμε όσο μπορούμε τους συνανθρώπους μας και κυρίως τα παιδιά, τη γιορτινή περίοδο. Θέλουμε να βλέπουμε τα παιδιά ευτυχισμένα. Αυτή ήταν μια στιγμή ευτυχίας και χαράς για τα παιδιά. Ήθελα με τις επισκέψεις και την παρουσία μου να δώσω λίγη χαρά στα παιδιά. Είναι μια γιορτή που είναι πολύ σημαντική για όλους. Ήθελα να δω πως ζουν, πως περνάνε τη μέρα τους, πως είναι η καθημερινότητά τους. Είναι ευχαρίστησή μου να δω αυτά τα παιδιά χαρούμενα. Καλά Χριστούγεννα, καλή Πρωτοχρονιά. Χρόνια πολλά σε όλους».

Από την πλευρά του, ο κ. Πούλος τόνισε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Αλεχάντρο Ντομίνγκες, γι’ αυτή την προσφορά στον «Καλό Ποιμένα» και στο Πειραϊκό Εκπαιδευτικό Κέντρο Ατόμων με Αναπηρία. Έδωσε μεγάλη χαρά στα παιδιά με δώρα που επέλεξε ο ίδιος και μάλιστα από καταστήματα της περιοχής μας. Δείχνει ότι τιμά την Δ΄ Δημοτική Κοινότητα. Τον ευχαριστούμε γι’ αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία, να είναι καλά και ο ίδιος και η οικογένειά του. Ήταν προσωπική του επιθυμία να βοηθήσει Ιδρύματα στην Δ΄ Δημοτική Κοινότητα και τον ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό». 

 

Kalimera…buen dia… Ayer con mi mujer pasamos un lindo momento junto a los chicos!! #ΚαλόςΠοιμένας #Pireus #buenpastor #goodshepherd #choridominguez #CHD10

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Alejandro Chori Dominguez (@choridominguezofi) στις

Ο πρόεδρος της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «O Kαλός Ποιμήν», Νίκος Τιμενίδης, είπε: «Είμαστε ένα νέο Διοικητικό Συμβούλιο και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για τα παιδιά, τα οποία χάρηκαν ιδιαίτερα από την παρουσία του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Τον ευχαριστούμε θερμά και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχία. Το γεγονός ότι προσφέρθηκε οικειοθελώς να βοηθήσει τα παιδιά δείχνει την ποιότητα του χαρακτήρα του. Εμείς πάντα προσδοκούμε στη βοήθεια του δημάρχου και όλων των δημοτικών οργάνων της πόλης. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους».

Τέλος, η πρόεδρος του Πειραϊκού Εκπαιδευτικού Κέντρου Ατόμων με Αναπηρία (ΠΕΚ/ΑΜΕΑ), Φωτεινή Μάργαρη, δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά για την επίσκεψη του προέδρου της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Πούλου και του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού κ. Ντομίνγκες. Τα παιδιά χαίρονται ιδιαίτερα αυτές τις γιορτινές μέρες από τέτοιου είδους επισκέψεις και θα θέλαμε να γίνονται πιο συχνά. Ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε σε όλους υγεία και ευτυχία».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε