Site icon NewsIT

Ο Αγκουέρο δώρισε από ένα ρολόι στο προσωπικό της Μάντσεστερ Σίτι

03.06.2021 | 11:31
Ο Αγκουέρο δώρισε από ένα ρολόι στο προσωπικό της Μάντσεστερ Σίτι

Soccer Football - Champions League Final - Manchester City v Chelsea - Estadio do Dragao, Porto, Portugal - May 29, 2021 Manchester City's Sergio Aguero walks on the pitch before the match Pool via REUTERS/Carl Recine

Μετά από δέκα χρόνια παρουσίας στο Μάντσεστερ, ο Σέρχιο Αγκουέρο αποχαιρέτησε την Σίτι, υπογράφοντας στην Μπαρτσελόνα. Ο Αργεντινός επιθετικός θέλησε να πει ένα πιο… προσωπικό “αντίο” με το προσωπικό των “πολιτών”.

Ο Σέρχιο Αγκουέρο συνέδεσε το όνομα του με την πρωταθληματική πορεία που έκανε η Μάντσετσερ Σίτι τα τελευταία δέκα χρόνια. Ο Αργεντινός επιθετικός έγινε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και όπως είναι φυσικό, δημιούργησε ισχυρούς δεσμούς με το προσωπικό των “πολιτών”.

Λίγο πριν εγκαταλείψει το Μάντσεστερ με προορισμό την Βαρκελώνη, ο Αγκουέρο θέλησε να ανταποδώσει την αγάπη και την υποστήριξη που δέχθηκε από τους υπαλλήλους του συλλόγου, δωρίζοντας τους από ένα ακριβό ρολόϊ, στο πίσω μέρος του οποίου είναι χαραγμένη η φάση: «Ευχαριστώ! Σέρχιο Αγκουέρο».

Παράλληλα, ο έμπειρος άσος, έδωσε επίσης σε κάθε μέλος του προσωπικού, από έναν λαχνό, προκειμένου να διεκδικήσουν το Range Rover Evoque που αποφάσισε να αφήσει στην Αγγλία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version