Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο Άκης Ζήκος γενικός διευθυντής του ΑΟ Γλυφάδας

Ο Άκης Ζήκος γενικός διευθυντής του ΑΟ Γλυφάδας

Ο ΑΟ Γλυφάδας προχώρησε σε μία σπουδαία κίνηση, καθώς ανακοίνωσε την πρόσληψη του Άκη Ζήκου, ως τεχνικού διευθυντή στις ακαδημίες της ομάδας.

Ο Άκης Ζήκος έχει εμπειρία από το συγκεκριμένο πόστο, καθώς έχει εργαστεί στην ΑΕΚ (2013-15, 2017-2020) ως γενικός διευθυντής των ακαδημιών της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟ Γλυφάδας:

“Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ομάδας μας ενεργοποίησαν τη βόμβα του καλοκαιριού στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, η μεγαλύτερη συμφωνία στην ιστορία του Συλλόγου και η έναρξη μιας νέας εποχής και για την Ακαδημία μας που σηματοδοτεί η έλευσή του.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως από τη νέα σεζόν αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή της ομάδας μας ο Άκης Ζήκος. Ένας από τους κορυφαίους μέσους όλων των εποχών στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, ο μοναδικός Έλληνας ποδοσφαιριστής που αγωνίσθηκε σε τελικό του Champions League την περίοδο 2003-04 με τη φανέλα της Μονακό…

Ως Γενικός Διευθυντής 6 χρόνια στην ΠΑΕ ΑΕΚ το 2013-2015, 2017-2020… Οι στόχοι μας και η φιλοσοφία μας κοινοί και για τα επόμενα χρόνια θα πορευτούμε μαζί για να δημιουργήσουμε μια ακαδημία πρότυπο στην Αθήνα και σιγά σιγά σε όλη την Ελλάδα. Άκη καλωσόρισες στην μεγάλη οικογένεια του Α.Ο.Γλυφάδας!”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις