Αθλητικά

Ο Άλεκ Πίτερς υποδέχθηκε στο εστιατόριό του την πρωταθλήτρια ομάδα μπάσκετ εφήβων του Ολυμπιακού

Οι νεαροί αθλητές του Ολυμπιακού δείπνησαν στο εστιατόριο Twenty Five του Αμερικανού φόργουορντ

Ο Άλεκ Πίτερς υποδέχθηκε στο εστιατόριό του την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, που κατέκτησε το πρωτάθλημα εφήβων κερδίζοντας 72-65 τον Προμηθέα.

Η ομάδα εφήβων του Ολυμπιακού γευμάτισε στο Twenty Five που ανήκε στον Άλεκ Πίτες, ο οποίος φωτογραφήθηκε μαζί με τους νεαρούς αθλητές αλλά και το επιτελείο των Πειραιωτών.

Ο Αμερικανός φόργουορντ πιθανότατα θα αποχωρήσει από την ομάδα του Πειραιά μετά την ολοκλήρωση της σεζόν, με πολλά σενάρια να τον φέρνουν κοντά στην Αρμάνι Μιλάνο για την επόμενη σεζόν.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι το δέσιμο με τους Πειραιώτες θα σβήσει μιας και αγωνίζεται από το 2022 στον Ολυμπιακό, έχοντας γίνει αρκετές φορές σύνθημα των φίλων της ομάδας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα