Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Ο Αντίλ Ραμί για τη σχέση του με την Πάμελα Άντερσον: «Ήταν είδωλο αλλά φοβήθηκα τους παπαράτσι»

Ο Αντίλ Ραμί για τη σχέση του με την Πάμελα Άντερσον: «Ήταν είδωλο αλλά φοβήθηκα τους παπαράτσι»
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ο Αντίλ Ραμί έχει συνδυάσει μία… ταραχώδη καριέρα με μία αντίστοιχη προσωπική ζωή, με αποτέλεσμα να έχει να πει φοβερές ιστορίες στη συνέντευξή του στην «L’ Equipe».

Ο άλλοτε διεθνής Γάλλος ποδοσφαιριστής μίλησε για όσα έζησε στη Μαρσέιγ, αλλά και για τη σχέση του με την Πάμελα Άντερσον, με την οποία και υπήρξε ζευγάρι πριν από μερικά χρόνια, παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας.

Οι δηλώσεις του Ραμί

Για την καριέρα του και τη Μαρσέιγ: «Όταν έφυγα από την Μαρσέιγ, πολλοί άνθρωποι έκαναν ό,τι ήταν δυνατό για να μην επιστρέψω στη Ligue 1. Ήταν ο μεγαλύτερος φόβος μου. Έκαναν τα πάντα για να με κάνουν να φύγω από το ποδόσφαιρο. Εδώ λέω στον εαυτό μου ότι μπορώ να είμαι περήφανος για τον εαυτό μου. Προσπάθησαν να με πνίξουν πολλές φορές και είμαι ακόμα εδώ, όρθιος. Ο ποδοσφαιριστής είναι το εύκολο θύμα. Είναι όμορφος, έχει λεφτά και είναι νέος. Χωρίς γενικεύσεις, αλλά υπάρχουν πολλά κορίτσια που ενδιαφέρονται για τα χρήματά τους. Μερικές φορές θέλουν απλώς να κερδίσουν μέσω αυτών, θαυμαστές στα κοινωνικά δίκτυα για να γίνουν γνωστοί».

Για την Πάμελα Άντερσον: «Τα κουτσομπολιά έχουν εξαπατήσει τον κόσμο. Δεν ήθελα να είμαι μέρος σε αυτό, αλλά η κοπέλα μου ήταν είδωλο και πολλοί άνθρωποι επηρεάστηκαν από όλα αυτά τα σκ@@ά. Φοβήθηκα από όλους αυτούς τους παπαράτσι και έτσι αναγκάστηκα να φύγω από τη Γαλλία» ήταν τα λόγια του. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις