Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Αντόνιο Τσόλακ πάει στην Πάρμα και ο ΠΑΟΚ βγαίνει οικονομικά κερδισμένος

Ο Αντόνιο Τσόλακ πάει στην Πάρμα και ο ΠΑΟΚ βγαίνει οικονομικά κερδισμένος
@1913parmacalcio

Στη Serie B για λογαριασμό της Πάρμα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αντόνιο Τσόλακ, με τον ΠΑΟΚ να βγαίνει οικονομικά ωφελημένος.

Ο Αντόνιο Τσόλακ δεν είχε μέλλον στην Ρέιντζερς και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία. Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ παραχωρήθηκε στην Πάρμα, μετά την απόκτηση του Σαμ Λάμερς από την Αταλάντα και τη μετεγγραφή του Σίριλ Ντέσερς από την Κρεμονέζε.

Ο Ολλανδός φορ, Ντέσερς, υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας και ο προπονητής της ομάδας της Γλασκώβης, Μάικλ Μπιλ, δεν υπολόγιζε τον Τσόλακ.

Ο Κροάτης φορ είχε ξεκινήσει δυναμικά στην αρχή της προηγούμενης σεζόν, στην οποία είχε 39 συμμετοχές με 18 γκολ και 3 ασίστ, αλλά η συνέχεια δεν ήταν αυτή που ήθελε η διοίκηση της Ρέιντζερς και δέχτηκε την πρόταση των «παρμένσι», που αγωνίζονται στη Serie B της Ιταλίας.

Η μετεγγραφή του Τσόλακ (κυμαίνεται στις 2,5 εκατομμύρια λίρες) μόνο αδιάφορο δεν αφήνει τον ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» διατήρησαν ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη που ανέχεται στο 15%, κάτι που σημαίνει ότι θα βάλουν στα ταμεία τους ένα ποσό γύρω στις 300.000 ευρώ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις