Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

“Ο Αραούχο μπορεί να παραμείνει στην ΑΕΚ αλλά όχι μέσω δανεισμού”

“Ο Αραούχο μπορεί να παραμείνει στην ΑΕΚ αλλά όχι μέσω δανεισμού”
ΦΩΤΟ intime

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, αναφέρθηκε στην πιθανότητα να παραμείνει ο Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ, τονίζοντας πως ναι μεν το ενδεχόμενο είναι ανοιχτό αλλά για την ομάδα του δεν αποτελεί προτεραιότητα αυτό να γίνει μέσω δανεισμού.

Ο ισχυρός άνδρας της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Ανχέλ Ραμίρες, μίλησε στη SportDay για το μέλλον του Σέρχιο Αραούχο, επισημαίνοντας πως δεν υπάρχει καμία αντίρρηση να παραμείνει ο παίκτης στην ΑΕΚ ώσπου να ολοκληρωθούν τα Play Off, αλλά η επόμενη σεζόν είναι κάτι τελείως το διαφορετικός.

“Είμαστε ανοιχτοί στο να συζητήσουμε την παραμονή του ποδοσφαιριστή στην ελληνική ομάδα, αρκεί να τηρηθούν οι λεπτομέρειες της ειδικής συμφωνίας που έχουμε κάνει”, σχολίασε αρχικά ο ιδιοκτήτης του συλλόγου των Κανάριων Νήσων και συμπλήρωσε:

“Ξέρουμε ότι η ΑΕΚ έχει ακόμα υποχρεώσεις, το σεβόμαστε και δεν έχουμε αντίρρηση να μείνει ο Αραούχο ως το τέλος αυτών, αρκεί να υπάρξει ανταπόκριση σε όσα έχουμε ζητήσει και συμφωνήσει”.

Όσο για την πιθανότητα παραμονής του και για την επόμενη σεζόν, είπε: “Αυτό θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες. Η ελληνική ομάδα ζήτησε να παραταθεί για έναν χρόνο ο δανεισμός του εκεί, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν αποτελεί προτεραιότητα για εμάς. Υπάρχουν κι άλλες ομάδες που θέλουν τον Αραούχο και είναι ένας παίκτης που και εμείς υπολογίζουμε πολύ, οπότε θα εξετάσουμε όλα τα δεδομένα όταν θα έρθει η επόμενη μεταγραφική περίοδος. Προς το παρόν, είναι νωρίς για όλα αυτά”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις