Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Ο Άρης προσκαλεί Παναθηναϊκό και ΕΟΚ! “Τελικός κυπέλλου στο Nick Galis Hall”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Την Τρίτη αναμένεται να βγει η απόφαση της ΕΟΚ για την έδρα του φετινού τελικού Κυπέλλου, μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Άρη. Λίγες ώρες πριν, η “κίτρινη” ΚΑΕ έκανε την πρόταση της…

Με ανακοίνωση του και με αφορμή την επιθυμία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να διεξαχθεί η αναμέτρηση στην Βόρεια Ελλάδα, ο Άρης καλεί τους “πράσινους” αλλά και την ΕΟΚ σε έναν τελικό στο στο “Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, Nick Galis Hall”.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

“Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. αντιλαμβανόμενη την δυσκολία επιλογής έδρας για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος 2017, αποφάσισε να συμβάλει εμπράκτως στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Με δεδομένη, λοιπόν, την υποψηφιότητα του γηπέδου ΟΑΚΑ “Νίκος Γκάλης”, αλλά και την ταυτόχρονη επιθυμία της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός να διεξαχθεί η αναμέτρηση στην Βόρεια Ελλάδα, (προσ)καλεί την διοίκηση του Παναθηναϊκού, αλλά και την Ελληνική Ομοσπονδία να πραγματοποιηθεί ο τελικός εκεί που άρχισαν όλα: στο “Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, Nick Galis Hall”. Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. και οι φίλαθλοί μας είναι έτοιμοι να φιλοξενήσουν τους φιλάθλους της ΚΑΕ Παναθηναϊκός”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε