Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Ο Άρης προσπαθεί για τη μετεγγραφική έκπληξη με Σάντι Μίνα

Ο Άρης προσπαθεί για τη μετεγγραφική έκπληξη με Σάντι Μίνα
ΑΠΕ

Η ΠΑΕ Άρης θέλει να πετύχει μια σπουδαία μετεγγραφή. Οι Θεσσαλονικείς φέρονται να κινούνται για την απόκτηση του Σάντι Μίνα της Θέλτα.

Όπως αναφέρει η “AS”, ο Άρης προσπαθεί να φέρει στο “Βικελίδης” τον Σάντι Μίνα. Ο 26χρονος διεθνής Ισπανός επιθετικός βγήκε από τα τμήματα υποδομής της Θέλτα.

Ο Άρης προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο Μίνα θέλει να φύγει για πρώτη φορά εκτός Ισπανίας. Η Θέλτα επιθυμεί να τον παραχωρήσει και φαίνεται να τα έχει βρει με τους Θεσσαλονικείς, για διετές δανεισμό. Πλέον, μένει να πειστεί και ο ίδιος ο παίκτης.

Ο Σάντι Μίνα έκανε την παρθενική του εμφάνιση στις 16 Φεβρουαρίου του 2013 με την πρώτη ομάδα της Θέλτα, ενώ πέτυχε το πρώτο του γκολ κόντρα στην Μπιλμπάο πριν καλά-καλά κλείσει τα 18 του χρόνια.

Τον Απρίλιο του 2015 πέτυχε τέσσερα γκολ στο 6-1 επί της Ράγιο και έγινε ο νεότερος παίκτης στη LaLiga που πετυχαίνει κάτι τέτοιο τα τελευταία 80 χρόνια. Το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στη Βαλένθια έναντι 10 εκ ευρώ.

Στις “νυχτερίδες” έμεινε τέσσερα χρόνια, πετυχαίνοντας 42 γκολ σε 150 παιχνίδια με 19 ασίστ. Επέστρεψε στη Θέλτα το 2019 και “μέτρησε” 42 γκολ σε 162 παιχνίδια και 17 ασίστ. Είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Ισπανίας. Πέρσι είχε επτά γκολ σε 33 εμφανίσεις με την Θέλτα.

Πέρασε πρόσφατα μια μεγάλη περιπέτεια, αφού κρίθηκε ένοχος από το Δικαστήριο της Αλμέρια, με φυλάκιση τεσσάρων ετών για σεξουαλική παρενόχληση κάτι που οδήγησε την ομάδα του Βίγκο στην προσωρινή απομάκρυνσή του από τις προπονήσεις.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις