Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο αρχηγός της Γουότφορντ αρνείται να επιστρέψει στις προπονήσεις λόγω του γιου του

Ο αρχηγός της Γουότφορντ αρνείται να επιστρέψει στις προπονήσεις λόγω του γιου του
ΦΩΤΟ Reuters

Οι προπονήσεις της Γουότφορντ ξεκίνησαν ξανά, με τους παίκτες να προσέρχονται στο προπονητικό κέντρο της ομάδας σε μικρά γκρουπ και να αρχίζουν την προετοιμασία τους για την επανέναρξη των αγώνων.

Ο αρχηγός της ομάδας, Τρόι Ντίνι, όμως ξεκαθάρισε πως δεν θα επιστρέψει στις προπονήσεις αφού με δηλώσεις του στο “Talk to Talk” τόνισε:

“Είμαστε ξανά πίσω αυτή την εβδομάδα. Είπα ότι δεν θα επιστρέψω. Δεν έχει να κάνει με το οικονομικό όφελος. Όταν αναλύσω την προσωπική μου κατάσταση, όλοι θα καταλάβουν. Ο γιος μου είναι πέντε μηνών και έχει προβλήματα στην αναπνοή. Δεν θέλω να γυρίσω σπίτι και να τον βάλω σε κίνδυνο. Πρέπει να πας με τη δική σου φανέλα, δεν επιτρέπεται να κάνεις μπάνιο και να επιστρέψεις σπίτι με την ίδια βρώμικη φανέλα” ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ζήτημα της συχνότητας εμφάνισης του ιού σε μαύρους και Ασιατές:

“Για τους μαύρους και τους Ασιάτες είναι τέσσερις φορές πιο πιθανό να πάθουμε την ασθένεια. Υπάρχει παραπάνω παρακολούθηση; Προσωπικό να δει αν υπάρχουν προβλήματα; Όχι. Τότε νομίζω ότι πρέπει να αντιμετωπιστεί. Θέλουν να γίνει το πρώτο παιχνίδι στις 12 Ιουνίου. Είμαστε τρεισίμιση εβδομάδες μακριά από αυτό. Η μετάβαση κατά την γνώμη μου γίνεται πολύ γρήγορα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις