Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Ο ατζέντης του Λυκογιάννη απέκλεισε την επιστροφή του στον Ολυμπιακό

Ο ατζέντης του Λυκογιάννη απέκλεισε την επιστροφή του στον Ολυμπιακό
ΦΩΤΟ Intime

Ο εκπρόσωπος του Χαράλαμπου Λυκογιάννη ξεκαθάρισε με δηλώσεις του στην Ιταλία, πως η προτεραιότητα του διεθνή ακραίου αμυντικού της Κάλιαρι δεν είναι η επιστροφή στην Ελλάδα.

Για τα σενάρια που θέλουν τον Μπάμπη Λυκογιάννη να σκέφτεται την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, μίλησε ο εκπρόσωπος του παίκτη, Θεόφιλος Καρασαββίδης, αποκλείοντας την επιστροφή του στην Ελλάδα στο προσεχές διάστημα.

«Ο Λύκο είναι πολύ καλά στην Κάλιαρι, αγαπάει την πόλη και την ομάδα. Αυτήν τη στιγμή είναι αφοσιωμένος στην παραμονή της ομάδας στη Serie A και μετά θα σκεφτεί το μέλλον του. Η προτεραιότητά μας είναι η Κάλιαρι, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι στο ποδόσφαιρο, ειδικά μετά από μια περίεργη σεζόν όπως αυτή, δεν μπορείς να είσαι βέβαιος. Θα δούμε τι θα γίνει», ανέφερε αρχικά ο κ. Καρασαββίδης και όσον αφορά τα σενάρια περί Ολυμπιακού προσέθεσε: «Η επιθυμία μας, αυτή τη στιγμή, δεν είναι η επιστροφή στην Ελλάδα. Αν ο Λυκογιάννης φύγει από την Κάλιαρι, δεν θα το κάνει για τον Ολυμπιακό, αλλά για σημαντικές προτάσεις από Αγγλία ή Γερμανία. Ας σκεφτούμε όμως πρώτα την παραμονή της Κάλιαρι», επεσήμανε για τον διεθνή αμυντικό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις