Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο δικηγόρος της νοσοκόμας του Ντιέγκο Μαραντόνα αγοράζει τον ΟΦ Ιεράπετρας

Ο δικηγόρος της νοσοκόμας του Ντιέγκο Μαραντόνα αγοράζει τον ΟΦ Ιεράπετρας

Ο Αργεντινός δικηγόρος, Ροδόλφο Μπάκε, που υπερασπίστηκε τη νοσοκόμα του Ντιέγκο Μαραντόνα, μετά τον θάνατο του «θρυλικού» ποδοσφαιριστή, γίνεται ο νέος μεγαλομέτοχος του ΟΦ Ιεράπετρας.

Σε νέo καθεστώς ιδιοκτησίας μπαίνει ο ΟΦ Ιεράπετρας, μετά τον υποβιβασμό του στην τρίτη κατηγορία, αφού μεγαλομέτοχος αναλαμβάνει ο Ροδόλφο Μπάκε, όπως ενημέρωσε ο σύλλογος. Ο Αργεντινό δικηγόρος είναι αυτός που υπερασπίστηκε τη νοσοκόμα του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, μετά τον θάνατο του «Θεού». Είχε μάλιστα δηλώσει τότε: «Υπάρχει ευθύνη των θεραπόντων ιατρών. Υπήρξαν πολλά σημάδια ότι Μαραντόνα θα πέθαινε από ημέρα σε ημέρα. Και κανένας από τους ιατρούς δεν έκανε τίποτα για να το αποτρέψει. Σκότωσαν τον Ντιέγκο».

Όσο για το ποδοσφαιρικό του backround, δραστηριοποιείται ως ατζέντης παικτών με την εταιρεία RAB Sports, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο είχε ανάμιξη στην προσπάθεια να περάσει ο Βόλος σε ξένους επενδυτές.

Η ανακοίνωσης της ΠΑΕ ΟΦΙ

«Κατ αρχήν συμφωνία επήλθε μεταξύ της ΠΑΕ ΟΦΙ και του προέδρου αυτής κ. Χηνόπουλου και του Αργεντίνου δικηγόρου – επιχειρηματία κ. ΚRodolfo Amadeo Baque , προκειμένου να αναλάβει την ΠΑΕ. Το χρονοδιάγραμμα ώστε να γίνει και τυπικά μεγαλομέτοχος ο κ. Baque καθορίστηκε σε τέσσερις εβδομάδες».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις