Site icon NewsIT
19:08 Σάββατο 20 Ιουνίου 2026

«Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλει να ανακοινώσει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στα γενέθλιά του» γράφουν στη Σερβία

Ανακοίνωση συμφωνίας μέχρι τη Δευτέρα 22 Ιουνίου «βλέπουν» οι Σέρβοι

Ζέλικο Ομπράντοβιτς

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο της Παρτιζάν (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε επαφές με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς για την επιστροφή του στη θέση του προπονητή και ένα νέο σερβικό δημοσίευμα αναφέρει ότι οι διαπραγματεύσεις θα ολοκληρωθούν τις επόμενες ώρες και μέχρι τα γενέθλια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Πιο συγκεκριμένα, το σερβικό Sport Klub επισημαίνει πηγή μέσα από τον Παναθηναϊκό, η οποία και υποστηρίζει ότι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς πήρε τις διαβεβαιώσεις που χρειαζόταν για να υπογράψει στους “πράσινους” και απομένει η λεπτομέρεια του αν το συμβόλαιό του θα είναι διετές ή τριετές.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλει όμως να “τρέξουν” οι διαδικασίες, ώστε να ανακοινώσει τη συμφωνία ως… δώρο γενεθλίων, μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα, αφού στις 22 Ιουνίου κλείνει τα 52 του χρόνια.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version