Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Δημήτρης Μαυροειδής ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του – Αναλαμβάνει γενικός αρχηγός ΑΕΚ

Ο Δημήτρης Μαυροειδής ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του – Αναλαμβάνει γενικός αρχηγός ΑΕΚ

Με ένα video που δημιουργήθηκε από την ΚΑΕ ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μαυροειδής ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση. Αναλαμβάνει γενικός αρχηγός στην Ένωση.

Ο Δημήτρης Μαυροειδής ανακοίνωσε το τέλος της τεράστιας καριέρας του, ενώ τόνισε ότι θα είναι για πάντα δίπλα στην ΑΕΚ. Ο 37χρονος σέντερ φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ αρχικά από το 2015 μέχρι και το 2018 και επέστρεψε το 2019, για να αγωνιστεί μέχρι και τη φετινή αγωνιστική περίοδο (2022-23).

Με την ΑΕΚ κατέκτησε 2 Κύπελλα Ελλάδας (2018 και 2020), αλλά και το Basketball Champions League (2018), ενώ έχει κατακτήσει και μια Euroleague (2013), αγωνιζόμενος στον Ολυμπιακό.

«Ένα ωραίο ταξίδι, μια ωραία διαδρομή έφτασε στο τέλος της. Μια διαδρομή που ούτε εγώ ποτέ την ονειρεύτηκα όταν ήμουν μικρός. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και την γυναίκα μου που με στήριξαν σε όλα αυτά έκανα τόσα χρόνια. Από εκεί και πέρα όλους τους προπονητές μου, τις ομάδες μου, τους συμπαίκτες μου», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Μαυροειδής παραδέχθηκε μεγάλο του δέσιμο του με την ΑΕΚ. «Εγω θα μείνω πιστός σε αυτή και θα είμαι πάντα ο αρχηγός της», ανέφερε . Στο τέλος των δηλώσεών του άφησε να εννοηθεί ότι θα αναλάβει κάποιο πόστο στην Ένωση.

Λίγο μετά, η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι ο Δημήτρης Μαυροειδής αναλαμβάνει Γενικός αρχηγός στην ομάδα.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις