Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης κέρασε όλο το μαγαζί στον Αντώνη Ρέμο μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης κέρασε όλο το μαγαζί στον Αντώνη Ρέμο μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού
Eurokinissi

Δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά τη νίκη της ΑΕΚ στην έδρα του Ολυμπιακού (2-1). Κέρασε όλο το μαγαζί στον Αντώνη Ρέμο!

Η ΑΕΚ πήρε “μεγάλη” νίκη στην έδρα του Ολυμπιακού (2-1) για τη Super League και ο διοικητικός της ηγέτης της Ένωσης, Δημήτρης Μελισσανίδης, έδειξε με… πράξεις την τεράστια χαρά του. Μετά το ματς αποφάσισε να γιορτάσει σε νυχτερινό κέντρο, όπου τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ αποφάσισε να πληρώσει για όλα τα τραπέζια του μαγαζιού, πλην των πρώτων στα οποία-ως συνήθως-κάθονται οι πιο πλούσιοι πελάτες. Την ανακοίνωση, που προκάλεσε ντελίριο στους θαμώνες, έκανε ο ίδιος ο Αντώνης Ρέμος, από μικροφώνου.

«Νομίζετε ότι τα πρώτα τραπέζια είναι οι τυχεροί. Τα πρώτα τραπέζια είναι άτυχοι. Ναι, είστε άτυχοι, τι να κάνουμε παιδιά. Όλο το μαγαζί απόψε είναι κερασμένο από τον κύριο Μελισσανίδη. Από τον ένα και μοναδικό, κύριο Μελισσανίδη. Γιατί δεν είναι καλά ο πρόεδρος, έχει τρελαθεί. Όλο το μαγαζί είναι κερασμένο από τον κ. Μελισσανίδη, λοιπόν. Δώστε ένα δυνατό χειροκρότημα. Δεν είναι καλά ο πρόεδρος απόψε», είπε ο Αντώνης Ρέμος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις