Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Δήμος Ιλίου δίνει το όνομα του Δημήτρη Παπανικολάου στο γήπεδο μπάσκετ της πόλης

Ο Δήμος Ιλίου δίνει το όνομα του Δημήτρη Παπανικολάου στο γήπεδο μπάσκετ της πόλης

Το γήπεδο στο Ίλιον, όπου ο Δημήτρης Παπανικολάου έκανε τα πρώτα του βήματα ως αθλητής και μπασκετμπολίστας, θα πάρει το όνομά του.

Αυτό αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο, ωστόσο στην απόφαση αυτή ελήφθησαν υπόψη άλλοι δύο πολύ σημαντικοί παράγοντες: από τη μια μεριά φυσικά η σπουδαία καριέρα του Δημήτρη Παπανικολάου, τόσο σε συλλογικό επίπεδο όσο και με την εθνική ομάδα και από την άλλη το σημαντικό κοινωνικό έργο του και κυρίως η δράση του για τον αυτισμό.

Έτσι ο Δήμος Ιλίου για να τον τιμήσει θα δώσει το όνομά του στο ανοιχτό γήπεδο καλαθοσφαίρισης της πόλης.

Η τελετή της ονοματοδοσίας θα γίνει την Κυριακή 7 Μαΐου στις 6 μ.μ., στο γήπεδο επί των οδών Θέτιδος και Ποσειδώνος, με τιμώμενο πρόσωπο τον παλαίμαχο πια καλαθοσφαιριστή, ο οποίος έκανε κάποτε τα πρώτα του βήματα στο μπάσκετ μέσα από τον Αστέρα Ζωοδόχου Πηγής, έναν από τους παλαιότερους συλλόγους της πόλης του Ιλίου.

«Ο δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος και το Δημοτικό Συμβούλιο, με σκοπό να τιμήσουν τη σπουδαία καριέρα του Δημήτρη Παπανικολάου και να επιβραβεύσουν το κοινωνικό του έργο και την εκστρατεία ενημέρωσης για τον αυτισμό, αποφάσισαν ομόφωνα να δώσουν το όνομά του στο γήπεδο καλαθοσφαίρισης», αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις